Can someone take this pain away.

Känner ingen glädje alls.Igår var jag väldigt väldigt arg,jag kände så mycket hat igår för just mitt jobb,pissdag rakt av och jag kände för just en liten stund att jag kunde bryta ihop när som helst. Jag vet att jag inte var den ende som kände så.En människa ska inte bära på så mycket ilska som jag gör,det är varken bra för mig eller min omgivning,speciellt mina nära och kära...kan inte sova mer nu,har så himla ont i magen och halsen,är deppig,vill sova genom hela dagen,bara gömma mig under täcket och blunda hårt och även lyssna på some sad songs...jag behöver semester och jag behöver det nu!


She's never gonna go to a ball.Jag har tydligen namnsdag idag!Älsklingsdutten kom till mitt jobb igår med en stor bukett med en massa rosa blommor när jag hade slutat! Jag visste själv inte att jag hade namnsdag och absolut inte att jag skulle få blommor!!Han är så himla gullig!Hade en halvjobbig dag igår på jobbet,kände redan då att jag började bli seg och var även irriterad av att jag skulle missa Eurovison Song Contest,skit alltså men det var inte så mycket att göra åt det,det var bara att bita ihop och fortsätta jobba.Vaknade  idag  med ont i halsen och en snorig näsa,inte igen,det känns som om jag är sjuk vart tredje månad eller nått sånt.Why oh why!?Ska snart iväg till jobbet,har ingen ork men det måste göras och man är ju ledig imorgon,en jävla dag!Det hjälper fan inte en alls!Skit igen!Jag vill göra något annat med mig miserabla liv.Jag vill resa,jag vill så mycket....men det händer inget och jag blir deppig igen...fy fan! Fast fina blommor fick jag! :)Han är bäst!

"The world's a playground. You know that when you are a kid, but somewhere along the way everyone forgets it. "Everyone is dying to be with her. Someone is killing for it.All The Boys Love Mandy Lane

En grupp high school-elever bjuder Mandy Lane (som i pojkarnars ögon blivit alltmer attraktiv över sommaren)
till en fest på en avskild ranch över en helg; men medan festen fortskrider försvinner deltagare på ett mystiskt vis.


Hade ingen aning om vad denna handlade om,hade inga förväntningar heller. Inga kända ansikten och en massa tonåringar som springer runt och blir dödade,rätt så underhållande när man inte har något bättre för sig. Slutet blev en liten twist där,inget man hade förväntat sig och sådana överraskningar gillar man men sen när filmen tog slut så undrade man "Varför?" Vill inte säga för mycket men om ni har sett den så fårstår ni vad jag menar.Frozen RiverVid gränsen mellan USA och Kanada, nära ett Mohawk-reservat mellan New York och Quebec, är smuggling ett sätt för vanliga människor med minimi-lön att få extra pengar. Två kvinnor tvingas på grund av desperata omständigheter smuggla över gränsen via den frusna floden St. Lawrence.

Inte heller här några kända ansikten men det gjorde denna filmen ännu bättre! Bra story som berör en och en av dem bästa filmerna jag har sett på länge!!!


Dödens VåningEtt ungt par, Clara och Mario, letar efter en ny lägenhet att flytta in i. En annons som legat i Marios brevlåda leder dem till ett nästan övergivet, gammalt hyreshus i utkanten av staden. Clara är gravid och mår dåligt och vill bara därifrån, men Mario föreslår att de av artighet ska låta hyresvärdinnan visa runt dem först. Frågan är om hon kommer att låta dem återvända.


Sinnessjuk film,jag brukar gilla sådana filmer men denna kunde ha blivit så mycket bättre,själva storyn ser man inte så mycket av så den höll självklart  men det var något som fattades. Samma person som gjorde REC och Från Andra Sidan
The spaceman says, “Everybody look down It’s all in your mind”


KÄRLEK!

My lovely Angel

Äntligen ledig!!!!!!
Jobbade fyra jävla nätter irad men nu fan så slipper jag det skitet på ett tag!Halleluja!Gick upp för en timme sen, då hade dutten redan tvättat färdigt och sen stack han och handlade en falafel till mig. Min lilla dutten,han är faktiskt snäll :)  Mer har man inte gjort idag, jag diskade faktiskt så nått vettigt har man gjort och mer tänker jag inte göra, not today. Känner för att spela lite tv-spel nu,har ändå inget vettigt att skriva.....ciao


You spin my head...

Inte lika jobbig natt men jag är ändå mör. Hade dock lite skönare människor som jobbade med mig inatt. Det var trevligt iallafall,man tackar aldrig nej till trevligt sällskap. Innan jag stack till jobbet igår så spelade man lite tv-spel,det blev Lego-Indiana Jones,jag är en sucker för dem spelen,har även Lego-Batman och Lego-Star Wars...hehehe. Väntar tills dutten kommer hem,han är på väg nu.Ska tillbringa lite tid med honom innan man ska jobba natt igen...jippiiieee.
Two down,two to go....

 

You better take care of me, Lord. If you don't you're gonna have me on your hands.

Vilken jävla natt! det värker överallt! Började tidigare och slutade senare....jag kommer inte att palla en sådan natt igen,snälla....One down,three to go...