So that's what death tastes like.

Var på bio igår och såg:Året är 2018, John Connor är ledaren för de mänskliga motståndarna till Skynet och dess Terminators. En dag anländer Marcus Wright, en man som endast minns att han är dömd till döden. Frågan är om han är sänd från framtiden eller räddad från det förflutna. En fråga som leder John Connor närmare Skynets organisation och planen att utrota människan.

Jag hade egentligen inte så höga förväntningar av denna filmen och såg den mycket för att hetingen Christian Bale medverkade i denna filmen som John Connor. Jag tyckte att denna andra huvudkaraktären Sam Worthington stal alla spotlights,han hade coolare actionscener och han var bara så mycket coolare än Christian Bale,det blev faktiskt en liten besvikelse men ändå inte! Tycket verkligen inte om slutet,nu kommer dem bara att pumpa upp en uppföljare efter den andre. Vissa uppföljare blir helt okej med majoriteten är så himla kassa. Kom igen!slut på ideér?
Självklart om man gillar Terminator så ska man se den,vissa maskiner är ju hur grymma och coola som helst. Och vissa actionscener var grymma,tack vare Sam Worthington! Badass!!!!

Kommentarer
Postat av: Linda

söt, men busig :P

Postat av: Erika

sv: hehe okej :D

2009-06-21 @ 15:53:48
URL: http://icanpikan.blogg.se/
Postat av: Linda

inte min typ av film!

2009-06-21 @ 16:35:27
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: ROXY

håller med att bale inte hade så mycket scener, han bara myste omkring typ :p men han andra var asball, me likielike :D

2009-06-21 @ 22:57:42
URL: http://legoliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback