Man kan ju alltid önska sig!


I just wanna lay down and die...

Är trött.Ont i halsen och i hela kroppen! Jobbade 1 och en halv timme extra imorse,fick hjälpa till och ta varorna med en annan god själ som också stannade.Jag känner mig sliten och gnällig,har två nätter kvar och jag vet att det kommer att bli väldigt mycket att göra inatt och jag är verkligen inte på hugget...hur kommer detta att sluta?

R.I.P Michael Jackson!

The Simpsons!

Follow the white rabbit down the hole...Ja,jag kan inte släppa tanken att denna underbara film kommer ut om ett år.
Jag kan inte vänta längre!Jag vill se den nu! Har väntat på att Tim Burton ska
göra en ny film och visst det det ännu bättre när han skulle göra den lite skruvade
Disneyfilmen Alice i underlandet.Hur intressant kommer inte det att bli och vilka
härliga skådisar som kommer att medverka!Mia Wasikowska som Alice.
Som jag skrev i det andra inlägget så är detta en sorts uppföljare.
Alice är mycket äldre (17 år) och kommer inte ihåg något av Undervärlden.The 80's is back!

Det har ju börjat ploppa upp nya inspelningar på gamla godingar,vi har ju t.ex. Indiana Jones, Rambo,Rocky och Terminator. Och dem kommer inte att sluta att göra remakes! Nu på bio så kan man se My Bloody Valentine i 3D! (Är faktiskt lite sugen på att se den fast jag har bara hört dåligt om den,svårt att göra en bra skräckis nu för tiden).

9 Oktober 2009
Kommer man att kunna se en ny variant på filmen Fame.

11 Juni 2010

Karate Kid! (Jisses)

23 Juni 2010
Footloose. Kommer vi att få se Kevin Bacon dansa loss i denna eller?

2010
Wall Street (Michael Douglas ska även medverka i uppföljaren!)
Smurfarna (Ska tydligen bli en långfilm).
Robocop
Highlander
Conan
Knight Rider
Dune
The Warriors
Terror på Elm Street
Red Dawn
The Thing

Piranha

2011-2012
Ghostbusters III
Missing in action
Den vilda jakten på stenen.
Total Recall
Neverending Story
Death Wish
Flykten från New York
They Live

Arthur

Några blir man sugna på att se hur dem kommer att bli,jag kan säga att jag ser fram emot Ghostbusters om det är samma skådespelare (som jag nog har hört att det kommer att vara).


Tim Burton’s Alice in Wonderland

ÅÅÅHHH!!Vad jag längtar tills denna filmen kommer ut!Älskar Tim Burtons filmer,har typ alla i min filmhylla.
det sägs att den kommer ut nästa år nån gång i maj och denna kommer jag att absolut att se på bio,no doubt about it!Johnny Depp som The Mad Hatter (sjukt cool ju!). Helena Boham Carter som The Red Queen (Of with their heads!).Anne Hathaway som The White Queen.

Den ska tydligen komma ut i 3D...wooooow!

Tweedledee and Tweedledum

Freaky as hell!!!
Så vackert!
Det ska tydligen vara en uppföljare:
The
USA Today article (where the images premiered) confirms our previous report that the movie is actually a sequel in some ways. The film begins at a party where Alice, now 17, finds out that she is about to be proposed to in front of hundreds of snooty high society types. She makes a run for it, and of course, ends up following a white rabbit down a hole, back to Wonderland — a place where she visited a decade prior. The White Rabbit is convinced that he has the right girl but Alice doesn’t remember her past visit to Wonderland. The creatures of Wonderland are ready to revolt and are hoping/waiting for Alice to help them, but will she? Can she?
Vem vill liksom inte se denna??Our new baby!!!!I fredags så fick vi hem vår nya bebis!

Packard Bell EasyNote


Har dock inget internet till den än men den är så himla fin!Vi har använt den till filmer redan. Igår när vi gick och la oss så satte vi på "Häxorna i Eastwick" och låg och tittade på den i sängen.Hur mysigt som helst ju! har aldrig haft en laptop innan!Ska fanimej gå och köpa Sims3 och installera den i vår laptop!OOOOHHH!!Längtar!!


Nice som fan!
Ska träffa Somar nu.Fikatajm!!!YEAH!!!

So that's what death tastes like.

Var på bio igår och såg:Året är 2018, John Connor är ledaren för de mänskliga motståndarna till Skynet och dess Terminators. En dag anländer Marcus Wright, en man som endast minns att han är dömd till döden. Frågan är om han är sänd från framtiden eller räddad från det förflutna. En fråga som leder John Connor närmare Skynets organisation och planen att utrota människan.

Jag hade egentligen inte så höga förväntningar av denna filmen och såg den mycket för att hetingen Christian Bale medverkade i denna filmen som John Connor. Jag tyckte att denna andra huvudkaraktären Sam Worthington stal alla spotlights,han hade coolare actionscener och han var bara så mycket coolare än Christian Bale,det blev faktiskt en liten besvikelse men ändå inte! Tycket verkligen inte om slutet,nu kommer dem bara att pumpa upp en uppföljare efter den andre. Vissa uppföljare blir helt okej med majoriteten är så himla kassa. Kom igen!slut på ideér?
Självklart om man gillar Terminator så ska man se den,vissa maskiner är ju hur grymma och coola som helst. Och vissa actionscener var grymma,tack vare Sam Worthington! Badass!!!!

"I am the super mother bug! "
Hon är något av en white trash-kvinna boende på ett sjaskigt motellrum. Han är en främling som dyker upp tillsammans med en av hennes väninnor. När väninnan går blir främlingen kvar. Sakta men säkert byggs en relation upp mellan white trash-kvinnan och främlingen. Fast det finns två problem: kvinnans ex-make som just har muckat från kåken, samt lössen som tycks dyka upp från ingenstans.


  
Väldigt skum film,inte en av dem bästa jag har sett kan jag påstå.
Tyckte den var lite seg och allt för deprimerande. Och jag hade väldigt
svårt för "Peter",gillade inte alls den karaktären,jävligt läskig och sjuk.
Inget ni missar!!!

Dem ska ses!!!


Filmer som ska ses i år!
Brad Pitt, Johnny Depp, Christian Bale

*uh la la la*You always stop at the same part, when it's very beautiful. Interesting.


X-MEN ORIGINS: WOLVERINE


Filmen utspelar sig innan händelserna i X-Men och berättar historien om Wolverines
våldsamma förflutna, hans komplexa förhållande till Victor Creed och olycksbådande programmet Weapon X.

Är väldigt förtjust i X-men filmerna och Hugh Jackman så denna filmen fungerade hur bra som helst för mig,
övernaturlig action och massa mutanter,kan det bli bättre??CORALINE

I familjens nya lägenhet finns 13 vanliga dörrar och en lite ovanligare. När Coraline öppnar den 14:e dörren första gången finns det bara en murad vägg bakom. Men när Coraline använder en nyckel och låser upp dörren, hittar hon en lägenhet. Till en början är den nya lägenheten till och med bättre än hennes egen; godare mat, roligare leksaker och snällare nya föräldrar. Men nya mamma och nya pappa blir mer och mer konstiga och vill att Coraline ska stanna kvar hos dem. Baserad på Neil Gaimans novell med samma namn.

Tim Burtonkäsnla rakt av and I love it! Härlig film och väldigt fantasirik!PRIDE AND GLORY

Om en New York-familj där polisyrket gått i arv och som lever efter mottot ”ta hand om de dina”. Familjen råkar ut för skandal och moraliskt dilemma då en av sönerna utreder ett fall som innehåller såväl narkotikabrott som poliskorruption.

Diggar Edward Norton men det hjälpte tyvärr inte så mycket i just detta fallet. Den är väl hyfsad och den går att se på men det finns bättre polisfilmer än denna....lite väl seg.KILLSHOT

När det gifta paret Carmen och Wayne Colson blir vittnen till ett allvarligt brott blir de placerade i ett statligt vittnesskyddsprogram. När de till slut tror att de är helt säkra får de reda på att de har blivit måltavlor för en erfaren lejd mördare och psykopatisk nybörjarmördare. De inser också att vittnesskyddsprogrammet inte alls håller dem säkra. Filmen är baserad på Elmore Leonards roman med samma namn.

Halvkass film,är inte så förtjust i Mickey Rourke ,tycker att han ser jäkligt läskig ut . Är ju för fan helt jävla plastad i fejset!Joseph Gordon Lewitts karaktär var alldeles sinnessjuk,lite väl för mycket tyckte jag.Inget nu missar här.THE FALL

En ung flicka hamnar på sjukhus efter en olycka. Där träffar hon på en man som börjar berätta en saga - om fem män som alla svurit att hämnas en ondskefull härskare. En saga som tar många olika vändningar efter infall från berättaren - och åhöraren. Inspelad i 18 olika länder.

Väldigt besviken,trodde att den skulle vara mycket bättre tack vare allt gott prat man har hört om den men ja,alla tycker ju olika,välidigt olika i vissa fall.Själva historierna var kassa och lite väl löjliga för min smak men allt man såg på sjukhuset tyckte jag väldigt bra om.//BECCA