Muppets on Crack!

"I've heard better singing from a mongoose with throat cancer."

Meet the Feebles

Varietédirektören Bletch har det inte kul. Hans elefant är manodepressiv, flodhästen är hetsätare, råttan Trevor är kedjerökare och spelar in porrfilm i källaren, kaninen Harry är kåt som en kanin och lider av en dödlig sjukdom, knivkastaren Wynyard är en knarkande vietnam-veteran och Sebastian blev utesluten ur scoutkåren för han inte kunde skilja på "alltid redo" och "alltid redlös".


Som mupparna fast på crack!

Helt sinnessjuk film om ett gäng galna djur med olika probelm som ska göra en show. Kul att se att alla är inte dockor utan vissa är människor med kostym. En av Peter Jacksons första filmer och det går ju knappt att jämföra denna med t.ex. Sagan om ringen *asg*. Helt klart ingen oscarsfilm men måste säga att den är lite underhållande och helt klart barnförbjuden!Sebastian:(singing)
Don't worry if you feel ashamed / It's been around for years / And thousands more that can't be named / Are interested in rears / Don't worry about hell / No harm will come to your soul / We're not a Pentecostal / And everybody's got an asshole / SODOMY!

Bletch: Trevor...
Trevor: Yeah boss?
Bletch: I want that fudge packer eliminated!

Skitfilm efter skitfilm!
Inju


Baserad på bok.
På en affärsresa till Tokyo träffar deckarförfattaren Alex Fayard en japansk geisha med en hemlighet.
En av hennes tidigare gäster försöker på bestialiska och makabra sätt få henne mördad!
Fayard försöker att hjälpa men inser snart att mördaren har skrämmande många likheter med honom själv.
Och snart befi nner han sig indragen i ett livsfarligt spel på gränsen mellan verklighet och fiktion…


Ingen film som föll mig i smaken. Visste vem boven var redan i mitten av filmen och jag låg och halvsov i soffan och gav mig inte,jag skulle fan se hela skitfilmen!Plague Town


Några amerikanare söker efter sitt ursprung, spåren leder dom till Irland. Men på Irland så finns det givetvis även muterade zombielikande mordiska bran som vill ta död på dom, för att sen käka upp dom.

Så fruktansvärt dålig film !Och tråkig! Skådespeleriet sög så himla hårt ,ljudet var fattigt,ljuset var dåligt ...ja hela manuset var CRAP!Det var typ mörkt hela tiden och man fick gissa sig fram några gånger vad som hände för man såg knappt något. Nä...dålig dålig dålig!
Dutten och jag tog en promenad igår efter vi hade suttit hundvakt. Han bjöd på indisk mat på möllan!Gott va det! Bara krängde i mig allt jag såg (var så himla hungrig då!). Efter det så promenerade vi hem,snackade lite med Rouaa och Arijeta. Och sen blev det Sims 3 några timmar! Oh yeah!

Prince of Persia: The Sands of TimeNån gång nästa år så kommer Prince of Persia ut med Jake Gyllenhall i spetsen som prins Dastan.
Denna film är baserad på tv-spelen (har faktiskt dem tre första spelen !) om en prins som slår sig
ihop med en rivaliserad prinsessa för att stoppa en ondskefull man (Ben Kingsley) från att
släppa ut en sandstorm som kan förstöra hela värlen.

(Även Alfred Molina medverkar i filmen som Sheik Amar).

Jag är iallafall sugen på att se denna.Är förtjust i spelen.

Off With Their Heads!


Längtar!!!!!!


I'm not supposed to be within two hundred feet of a school... or a Chuck E. Cheese.
Hangover handlar om fyra, rätt olika, män som ska på svensexa i Las Vegas. När de vaknar upp så har de dock ingen aning om vad som skett. De enda de vet är att brudgummen är borta, det finns en bebis i klädkammaren och en tiger i badrummet, och det är bara början. De försöker nu rekonstruera vad som hänt samtidigt som de börjar få mer och mer panik över att finna deras polare. Sedan fortsätter det med mer och mer udda saker som de gjort på fyllan som de får ta konsekvenserna för nu.

En skön film men en av dem bästa detta året? En kompis till mig hade sett denna på bio och slängde ur sig att detta var helt klart en av dem bästa filmerna detta året.Jag hade höga förväntningar igår och var beredd på att skratta så mycket att jag fick ont imagen men det hände aldrig. Jo,jag skrattade några gånger men den var inte så himla rolig så som många hade målat upp att den skulle vara men visst var den underhållande det ska jag inte förneka,jäkligt härliga skådespelare.Lite charmig den där Bradley Cooper ;) ;)
Visst är det en film ni ska se,man blir ju faktiskt väldigt sugen på att sticka till Las Vegas.Där kan allt hända!


Stu Price: So, uh, are you sure you're qualified to be taking care of that baby?
Alan Garner: What are you talking about? I've found a baby before.
Stu Price: You found a baby before? Where?
Alan Garner: Coffee Bean.


Alan Garner: Can I ask you another question?
Lisa: Sure.
Alan Garner: You probably get this a lot. This isn't the real Caesar's Palace is it?
Lisa: What do you mean?
Alan Garner: Did, umm... did Caesar live here?
Lisa: No.
Alan Garner: I didn't think so.


Doug Billings: Tracy did mention we shouldn't let him gamble. Or drink too much.
Phil Wenneck: Jesus, he's like a gremlin. Comes with instructions and shit.


GoodfellasI’m a little fucked up maybe, but I’m funny how, I mean funny like I’m a clown, I amuse you? I make you laugh, I’m here to fuckin’ amuse you? What do you mean funny, funny how? How am I funny?


Så jäkla bra film!Joe Pesci är så himla sinnessjuk,jag själv hade blivit rädd om jag hade varit i hans närvaro!Men fan va bra han spelar psyko som även i Casino,där är han heller inte helt frisk i knoppen. Men det är en så här sorts "unerhållning" du vill se på tv och själv inte vara med om.Vem vill det? Även Ray Liotta och Robert de Niro är suveräna i denna film av Martin Scorsese.

Jimmy Conway: What's the fuckin' matter with you? What - what is the fuckin' matter with you? What are you, stupid or what? Tommy, Tommy, I'm kidding with you. What the fuck are you doin'? What are you, a fuckin' sick maniac?
Tommy DeVito: How am I meant to know you're kidding? What you mean, you're kidding? You breaking my fuckin' balls?
Jimmy Conway: I'm fuckin' kidding with you! You fuckin' shoot the guy?
Henry Hill: He's dead.
Tommy DeVito: Good shot. What do you want from me? Good shot. Fuckin' rat anyway. His family's all rats. He'll grow up to be a rat.
Jimmy Conway: You stupid bastard, I can't fuckin' believe you. Now, you're gonna dig the fuckin' thing now. You're gonna dig the hole. You're gonna do it. I got no fuckin' lime. You're gonna do it.
Tommy DeVito: Who the fuck cares? I'll dig the fuckin' hole. I don't give a fuck. What is it, the first hole I dug? Not the first time I dug a hole. I'll fuckin' dig a hole. Where are the shovels?


Gammal film men den håller fan fortfarande!!!

This is fucking MovieArt!!!!

Complete Crazy4Cult 3D Art
(Edward Scissorhands)(Big Lebowski, The Dude!!!)(A Clockwork Orange och The Exorcist)(Fight Club)
Denna är min favvis!!!:D
(Edwars Scissorhands)(Donnie Darko)


I killed Sirius Black! He's coming to get me!

Var på bio igår med mamsen och såg:Harry Potter and the Half-Blood PrinceHarry Potter går i sjätte årskursen på Hogwarts skola för häxkonster och trolldom. Mörkret blir mer kompakt över trollkarlsvärlden och rektor Aldus Dumbledore värvar den till åren komne professor Snigelhorn som lärare i magiska brygder i förhoppningen om att Harry skall kunna utvinna viktiga ledtrådar till hur Voldemort kan bekämpas. Snape tar över som lärare i försvar mot svartkonster. Upplösningen närmar sig. Hur ska Harry klara kampen med Lord Voldemort?

Jag är en Harry Potter-nörd!Har dock bara läst dem fyra första böckerna (ägare till dem fem första!). Har alla Harry Potter filmerna som har kommit ut. Visst dem blir mörkare och mörkare för varje gång men man ser också hur dem blir äldre och äldre. Kan faktiskt inte säga att detta var den starkaste men helt klart så ska man se den om man har sett dem andra.
Underbara filmer! Hade gjort liksom vad som helst för att få leva i den världen.

"I can make things move without touching them. I can make bad things happen to people who are mean to me. I can speak to snakes too. They find me... whisper things. "Hemma igår så såg man en annan film,mer duttens smak fast jag satt bredvid hela tiden och såg på :


Che: Part One

Första halvan av Steven Soderberghs berättelse om Che Guevara handlar om den kubanska revolutionen, från det ögonblick Fidel Castro, Che Guevara och de revolutionära styrkorna landstiger på Kuba tills de lyckas störta Fulgencio Batista två år senare.

För seg för min smak.Lite action mer dialoger,den fångade helt enkelt inte mitt intresse annars så diggar jag Benicio del toro. Jag ville bara säga att jag visste inget om Kubanska revolutionen innan och det funkade jättebra att hänga med i histiorien. + i kanten för det!


"Executions? Yes, we have executed. We execute, and we'll continue to execute.
"Fan vad det är kul med filmer!!! :) :) :)


En bra start på semestern!

Min semester började igår,så himla skönt det är att jag inte behöver gå dit till det skitstället på tre hela veckor! Jag är så himla glad,ingen ångest eller magproblem!Halleluja!Efter jobbet i fredags så skulle man få lite gäster på kvällen. Lana,Rouaa,Mackan,Amanda och Somar kom besök,och det blev en massa singstar,sprit,chips och annat gotti gott! Helt underbar kväll!Lyckad!Det kan liksom inte bli fel när man umgås med en massa härliga människor. Sen vid tre-tiden(på natten då) så började folk dra sig hem och vi varju rätt så trötta själv men nöjd var jag! :D
Igår så träffade jag Michel på Jägersro,det blev systemet,bakefyllemat (Burger King!) och köpa hårfärg till moi! Sen så stack vi hem till Michel där han fick mixtra och leka med mitt hår medans vi drack "Snowball" (ägglikör med Sprite,inte så dumt som det låter faktiskt...) och käkade massa gott som Martin gjorde...mums mums..Det blev en heldag igår,färgade håret i rött och sen blev det svarta slingor i det och sen så klippte han mig. :D Även den dagen blev lyckad!!:D WOHOOO!!
Underbara människor!
Har även sett lite filmer. Det blev The International med Clive Owen och Naomi Watts. Den var så himla tråkig och seg,bara en massa långdragna dialoger som jag inte stod ut med till slut. Cliwe Owen diggar jag men inte ens denna filmen kunde han rädda.

En envis agent på Interpol beslutar sig för att ta fast en av världens mest inflytelserika finansmän som samarbetar med en våldsam och kriminell terroristorganisation genom att utföra penningtvätt och andra oetiska finansiella tjänster. En assisterande distriktsåklagare från Manhattan blir agentens partner i jakten genom det korrupta rättssystemet. Deras envishet växer sig snabbt till en besatthet då de blir stoppade och manipulerade av sina egna organisationer.


Role Models var underhållande! Paul Rudd och Sean William Scott fick mig att asgarva några gånger. And that I like!

Efter att ha förstört statlig egendom med sin bil, tvingas två arbetskamrater göra samhällstjänst som "förebilder" för barn med problem.


Timber Falls är en skräckis som påminer lite om Eden Lake fast denna var sämre. Sjuka människor i skogen..vad som helst kan typ hända...jaja.


Det som skulle bli en mysig campinghelg för det unga paret blir i stället ett rent helvete då de stöter på illsinta jägare i skogen som vill dem allt annat än väl.


You keep playing me like a fruit mach-ine

Dolan's Cadillac.Doalns Cadillac

Jimmy Dolan är en ökänd gangsterboss som skapat sig en förmögenhet på människohandel. När Dolan avrättar en person i Las Vegas ökenlandskap råkar en kvinna bevittna dådet. Detta sätter igång en kedja av händelser som kommer att få ödesdigra konsekvenser för alla inblandade....

Från en av Stephen Kings böcker.Hyfsat bra film men slutet var väldigt bra,hämndplanen var ju bara: "WOW".
Längesen man så Christian Slater på film och han var faktiskt inte så värst bra tyckte jag. Men slutet gjorde så att filmen höll. Tycker gott att man ska ta en titt på den.

Did any of you Dum-Dums bring me Gum Gum?
PUSH (2009)

En grupp unga amerikaner med övernaturliga krafter gömmer sig från en hemlig amerikansk statlig myndighet. För att undgå byrån för alltid måste de gå ihop och tillsammans utnyttja sina olika krafter och förmågor.

En dålig blandning av X-men och Jumper (som också är kass!). Fångade verkligen inte mitt intresse fast jag såg ändå hela filmen,visst det fanns en sådär hyfsad cool actionscen but thats it! Dakota Fanning har aldrig varit en favorit hos mig,tycker att hon ser lite läskig ut, men hon spelar väldigt bra med tanke på hennes ålder. Men den suger!Så se den inte om ni nu inte vill kasat bort 111 min av er liv.Ert val.

DÖD SNÖ

En grupp ungdomar åker upp till en stuga i de norska bergen för att roa sig och åka snöskoter. Under andra världskriget använde dock de ockuperande nazisterna området till hemska företeelser... Snart börjar nazist-zombier vakna upp ur snön och attackera.

Vem älskar inte Zombiefilmer??Jag hade säkert kunnat överleva en zombieattack idag med tanke på hur många jävla monsterfilmer man har sätt. Denna var en zombiefilm fast på norska. Rätt så grymma scener fast det finns bättre men helt klart underhållande.En skön skräck-komedi!

THE UNINVITED

Anna återvänder hem efter att ha varit på ett mentalsjukhus på grund av mammans död. Hemma återförenas hon med sin älskade syster, men möts också av en distanstagande pappa samt hans nya fru som försöker ta över mammans roll i huset. Första natten i huset ser den yngre systern Anna ett spöke som varnar henne för styvmamman. Det står då klart för henne att styvmamman är farligare än vad man tror. Nu måste systrarna övertyga sin pappa om styvmammans riktiga jag - om de överlever. Nyinspelning av den sydkoreanska thrillern "Janghwa, Hongryeon".

Den var bättre än vad jag trodde den skulle vara. Bra skådespeleri och story,både jag och pojkvännen hade klurat ut hur den skulle sluta rätt så snabbt.Lite förutsägbar men den funkade fint för mig.  Har sett A Tale of two sisters innan och denna var mycket bättre. :)

Anna: [going through Rachael's stuff] Geez when are they bringing in the stripper pole.
Alex: I know, she's like a crack-whore without the dignity.

NATT PÅ MUSEET 2

Larry Daley (Ben Stiller) återvänder tillsammans med många av de kända ansiktena från första filmen och ännu fler historiska karaktärer. Den här gången utspelar sig historien på Smithsonian Institute som består av inte mindre än 17 olika museum och 136 miljoner museieföremål...

Alldeles för tramsig och barnslig (ja,även för mig!).Detta är ju en film som är helt klart riktade till dem lite yngre. Man kanske fnissade till lite då och då men vissa scener var så himla dryga och bara tråkiga.Tyckte faktiskt att ettan var helt okej men denna?USCH NEJ! Hatade Amy Adams karaktär,jobbig jäkel.


One bright day in the middle of the night, two dead boys got up to fight.

The Haunting in Connecticut


One bright day in the middle of the night, two dead boys got up to fight. Back to back they faced each other, drew their swords and shot each other. A deaf policeman heard the noise and came and killed those two dead boys.

En familj är tvungna att flytta närmare den klinik där deras son behandlas mot cancer. I deras nya hem börjar familjen uppleva våldsamma, övernaturliga händelser som föräldrarna först skyller på deras stress för sonens sjukdom. Senare upptäcker de dock att deras nya hem är ett före detta bårhus med ett mörkt förlutet.
 
Jag hade egentligen inte förväntat mig så mycket av den för folk som hade sett den innan mig beklagade sig om hur dålig den va men jag kände ändå suget av att se den och visst det var inget vidare,inget jag kommer att se igen men det är fan inte den sämsta jag har sett. Man vet nästan vad som kommer att hända i nästa scen och sen sitter man och muttrar "Ja,det var ju exakt så jag tänkte" eller "jag visste det".

Doctor says to patient,
"You have cancer and you have Alzheimer's disease."
Patient says to doctor,
"That's terrible but at least I don't have cancer."

"If God has a problem, it will not be with what I have done but what I am about to do"

1Juli idag! Fan vad tiden går fort. Speciellt när det är ett sådant fint väder,själv så har jag lite svårt när det är så här varmt.Jag fixar det inte riktigt,skulle jobba idag,det blev bara en och en halvtimme och sen gick jag hem,mådde inte alls bra. Det känns bättre nu när jag har suttit i det svala och spelat sims 3 på laptopen :) Lyxigt.

det blev filmtittande igår:

Änglar och Demoner
Robert Langdon, professor i religiös symbolik, väcks mitt i natten av ett mystiskt telefonsamtal från en schweizisk forskare och kallas till CERN (världens största naturvetenskapliga anläggning) i Schweiz där en Leonardo Vetra, en framstående forskare, har blivit bestialiskt mördad i sitt laboratorium och mördaren lämnat efter sig ett 400 år gammalt märke (ett ambigram) som symboliserar Illuminati, den katolska kyrkans urgamla, mytomspunna fiende och den mäktigaste underjordiska organisationen som existerat.Illuminati har lyckats stjäla forskarens senaste uppfinning, antimateria, som i kontakt med materia och i fel händer bildar en mycket kraftig bomb. Sällskapet meddelar att denna bomb, med krafter som kan mäta sig med atombomber, skall placeras någonstans inom Vatikanstaten. Den katolska kyrkan tycks vara på väg mot sin undergång. Budskapet om bomben tas dock inte på allvar, och världens kardinaler samlas i en konklav för att välja en ny påve, då den föregående avlidit strax innan.Illuminati meddelar att ytterligare illdåd skall genomföras samma kväll som explosionen skall äga rum, nämligen morden på de fyra främsta kandidaterna till posten som påve. När man upptäcker att dessa är försvunna, tvingas Langdon engagera sig i Vatikanens desperata räddningsaktion och ta upp jakten på Illuminati tillsammans med den mördade Leonardo Vetras säreget vackra och intelligenta dotter, Vittoria Vetra. Langdon uppdagar att ledtrådar om var de fyra kardinalerna kan tänkas bli mördade finns i Vatikanarkivet och i verket Diagramma av Galileo Galilei, en av Iluminatis grundare. Jakten på bomben, de fyra kardinalerna och Illuminatis mördare blir en hård kamp mot klockan... och snart måste Langdon riskera mer än sin hälsa.

med Tom Hanks, Ayelet Zurer, Ewan McGregor,Stellan Skarsgård.

Läste boken när den kom ut och jag ÄLSKADE den! Blev dock lite besviken på denna filmen som med Da Vinci koden.Visst Tom Hanks är väldigt bra men detta är inte en av hans bästa roller (Älskar han i Cast Away!) fast den går att se på. Hade en diskussion med en vän om denna film,han tyckte om den (lite mer än vad jag gjorde) men det var bara för att han inte hade läst boken. Så ni som har läst boken kommer att bli besvikna och ni som inte har läst boken kommer att gilla den...eller?