So that's what death tastes like.Nu är födelsedagen och julen över för detta året. Så är det bara nyår kvar.
Har fått en massa fina presenter och julklappar.Det kunde liksom inte bli bättre. Och så får man ju inte glömma det trevliga sällskapet man har fått under dessa dagar och julmaten!!!! :)
Lite av det jag fick:
Jobbet suger som vanligt men det är bara att kämpa på och komma med sitt jävla,falska leende...orka.
Ska iväg snart och jobba hela natten,tredje natten nu. Igår var det kaos! Tack och lov så går tiden så mycket fortare då. Men fan vad människor kan vara sviniga,otrevliga och allmänt jobbiga!!!Fy fan säger jag bara...inget vett och etikett där inte....usch.

Det är bara att bita ihop! :) wiiieeeeee


When the world is mine, your death should be quick and painless.


Zombiestyle!

 

 

Igår fick jag för miga att kolla igenom lite zombiefilmer innan jobbet. det blev:

1.Day of the dead.

I en stad som har översvämmats av levande döda, försöker en grupp människor rädda livhanken. Det blir inte lätt då det bokstavligen kryllar av skrikande, springande zombies.

Ving Rhames,Mena Suvari,Nick Cannon,AnnaLynne McCord,Michael Welch.


2.Dawn of the dead.

När något pestliknande sprider sig och skapar arméer av köttätande zombies söker en sjuksköterska, en polis och ytterligare några överlevande sin tillflykt till ett köpcentrum där de slåss för sina liv. Nyinspelning av Romeros klassiska film.

Ving Rhames,Jake Weber,Mekhi Phifer,Sarah Polley.


3.Resident Evil

The Umbrella Corporation är ett av världens största företag inom bioteknik och läkemedel. Men det är långt under jordens yta, i det topphemliga laboratoriet The Hive, som företaget utvecklar sin riktigt lönsamma del: genforskning och biologiska vapen. När ett experiment plötsligt går katastrofalt snett sprids ett smittosamt och dödligt virus ut i laboratoriet. För att förhindra viruset från att spridas vidare över hela jorden får en kommandostyrka uppdraget att gå in och isolera det. Men de har bara tre timmar på sig och upptäcker snart att viruset förvandlat alla som blev instängda i The Hive till levande döda. Plötsligt blir det inte bara en kamp mot klockan utan också mot blodtörstiga zombies och galna muterade dobbermanhundar - som gör allt för att döda dem...

Milla Jovovich,Michelle Rodriguez,Eric Mabius.


4.28 Weeks Later

Ett mystiskt virus har ödelagt England. De som inte smittats har evakuerats och hela landet ligger nu tomt. Ingen bor där längre. Allt är dött. Amerikanerna har räknat ut att även viruset har försvunnit och planerar att återpopulera Storbritannien.

Robert Carlyle,Robert Carlyle,Rose Byrne,Jeremy Renner.


Har sett alla innan och jag älskar sådana här filmer!!Blod!!!Blod!! Blooood!!! :) Och en massa hemska "monster".Coolt!

Look at my horse!

look at my horse
my horse is amazing
give it a lick
mmm - it tastes just like raisins

have a stroke of its mane
it turns into a plane
and then it turns back again
when you tug on its winkie

eww that's dirty
do you think so?
Well I better not show you where
the lemonade is made

sweet lemonade
mmm - sweet lemonade
sweet lemonade
yeah sweet lemonade

get on my horse
I'll take you around the universe
and all the other places too

I think you'll find that the universe
pretty much covers everything

Shut up woman get on my horse!


"Let's get them no good cheeky bull in the big bloody metal ship! "Doghouse


The battle of the sexes just got bloody..........
Några killar bestämmer sig för att åka på semester, mest för att hjälpa en av sina vänner att komma över sin skilsmässa. De kommer till en lite avlägsen stad, tyvärr så har det var något fort av kemiskt utsläpp där. De kemikalier som läckt ut resulterar i att kvinnor och enbart kvinnor blir översexuella psykotiska kannibaler som slaktar alla män som kommer i närheten.

Danny Dyer,Stephen Graham,Noel Clarke,Terry Stone.

Nja,ingen vidare,lite för löjlig för även mig. men jag såg färdigt skitet....tycker inte man ska slösa bort sin tid på sådant skit....
The Bad Lieutenant: Port of Call - New OrleansThe only criminal he can't catch is himself.

Vi får följa en polis vardag, hans utredningar i mordfall, men även hans egna drifter, ovanor och missbruk. Han har stora spelskulder och satsar mer och mer för att kunna betala av sina skulder. Han missbrukar droger, söker sig till prostituerade och använder sin ställning till att utnyttja tonårsflickor sexuellt. Under en utredning kring morden på fem senegalesisk invandrare, börjar han dock fundera över sin livsstil.

Terence McDonagh: Shoot him again.
Deshaun 'Midget' Hackett: What for?
Terence McDonagh: His soul is still dancing.
[laughs histerically]

Nicolas Cage,Val Kilmer,Eva Mendes,Jennifer Coolidge.


Har alltid gillat Cage!Grym skådis. En av hans bästa film på längen. Var lite för skum under vissa scener. Och lite irriternade musik också. Men den funkar!!
World's Greatest DadLance Clayton is about to get everything he deserves.
Lance är en högstadielärare som skyddar sin familj från skammen som följde efter att hans son gått bort i en olycka. Han skriver ett falskt självmordsbrev för att dölja sanningen, men brevet publiceras utan godkännande och blir berömt. Lance vill gärna bli en framgångsrik författare och publicerar nu en hel journal som han hävdar är hans sons.

Robin Williams,Alexie Gilmore,Daryl Sabara.

Ingen vidare...deppig och bara tråkig.Trodde den skulle vara lite skojigare nu när Robin Williams var med men den turen hade man inte. Hans unge var grymt jobbig...
Extract


Behind every frustrated man is a wife in sweats.
Dean, ägaren till en blomsterextrakt-anläggning, försöker bekämpa en myriad av personliga och arbetsrelaterade problem, som t.ex. hans (antagligen) otrogna fru och alla hans anställde som försöker utnyttja honom.

Jason Bateman,Mila Kunis,Ben Affleck,Kristen Wiig,David Koechner,J.K. Simmons,Gene Simmons.

Seg och tråkig.Ingen komedi för mig,om jag ens kan kalla det för komedi. Hans granne var ju bara en pain in the ass!!
Australia


"Just because it is, doesn't mean it should be."
Australien i början av andra världskriget: En engelsk aristokratkvinna ärver en ranch i norra Australien. För att rädda djuren tar hon hjälp av en boskapsdrivare; tillsammans driver de boskapen genom landet. Framme i Darwin möts de av japanernas bombningar av staden.

Nicole Kidman,Hugh Jackman,Bryan Brown,David Wenham.

Mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Inte alls så mycket romantik som jag trodde. Tyckte om hur den var filmad,så himla färglad!Riktig fin film måste jag säga! Hugh Jackman är ju bara...*grrr*. Kidman kunde vara lite jobbig.
HAPPY BIRTHDAY HORBLOMMA!!!<3

♥Grattis Älskling!!!♥

Idag är du en gamling,just like me ;)

Love you!


Please don't make me choose. Because it will be him, everytime. It's always been him.