Bad things happen to those who wait.En liten flicka hittas i ett slakthus efter att ha varit försvunnen i över ett år. Flickan förs till sjukhus, men är oförmögen att tala om det hon varit med om. Efter en tid lyckas hon dock bilda en oerhört stark vänskap med en annan flicka, Anna, som hon träffar på sjukhuset. 15 år passerar och vi hamnar i ett öde hus i skogen där vi får se en okänd, till synes galen, kvinna brutalt mörda en oskyldig familj. Efter det onda dådet använder kvinnan telefonen, och den som svarar i andra änden är Anna.

Inte alls som jag hade förväntat mig.Den va bättre!det kröp verkligen i kroppen och jag trodde inte att jag skulle må lite dåligt av den. Just den här storyn har man typ inte sett så många gånger innan.Sinnessjuk!Människor är sinnessjuka!Det finns sådana människor!Jag led,det kan jag gott säga! Ingen ska bli behandlad så!Ingen!Fucked up! Jag rekommenderar denna men till folk med stark mage!

Lätt att jag ger denna 4 små söta björnar!
The Oxford MurdersPå Oxford Universitet arbetar en professor och en student tillsammans för att stoppa potentiella seriemord som verkar hänga samman av matematiska symboler.

Ja,rätt så hyfsad men lite förutsägbar. Fast jag måste ju erkänna , jag är lite svag för brittisk deckar-thriller. Agatha Christie-känsla över det.Vem är mördaren?Olika mönster bla bla bla. Fast den var helt okej men den får två små söta björnar tack vare John Hurt!Han är grym gammal gubbe!:)

En kvinna och hennes son ställs inför ett par mystiska mord och börjar se spöken och syner.
Vad vill spökena och vad betyder allt de ser?


Den var bättre än jag trodde den skulle vara! Men storyn är ju knappast ny!(Som typ alla andra skräckisar!) Men visst,det funkar för mig,vissa scener var man inte beredd på,så man hoppade till några gånger. Jag ger denna 3 SVAGA söta björnar!"They are the Hungry Ghosts, THEY WAIT For the seventh day, To tell their stories"

Kommentarer
Postat av: Emma

hihi ingen fara ^^Glöm inte att bli medlem för att få Gratis Shopping!

Mer info hittar du i bloggen min i senaste artikeln :)

Postat av: ellinor

svar: hehe okej:)

2009-08-11 @ 05:15:06
URL: http://ellinorericsson.blogg.se/
Postat av: malinm.se - en smart brunett!

vet du, jag hade också ont i huvudet igår så jag antar det kan ha varit vädret. Jag brukar liksom aldrig ha ont i huvudet!

2009-08-11 @ 05:30:32
URL: http://malinm.se
Postat av: Emelie - EmeliesPlace

Det var längesedan man såg Elijah Wood i en film :D

2009-08-12 @ 00:43:45
URL: http://emeliesplace.blogg.se/
Postat av: Melody

hmm, försökte titta på Martyrs men blev ganska snabbt uttråkad men den låter ju onekligen ganska bra när du berättar om den så får väl ge den en till chans ;) din blogg är sjukt bra, förresten.

2009-08-12 @ 21:43:44
URL: http://sayonarabitches.blogg.se/
Postat av: liisen

skulle vilja se den . är de vät de ?lishen.blogg.se

lishen.blogg.se

lishen.blogg.se

2009-08-12 @ 22:08:48
URL: http://lishen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback