dancing in the dark.Gillar låten som fan men videon suger :P

God Hates Me!!!(??)

ska iväg till jobbet......och det störtregnar!Oh why!!??Det får tyvärr bli taxi......VA FAN!!!!

Mammas Dag.

Idag är det morsdag.Jobbade till 14:00,cyklade som en jävla idiot,hem då, köpte blomma och nu sitter jag och väntar på att mamma och mina bröder ska komma.Det blev middag hemma hos oss istället,det var jag inte riktigt beredd på,trodde vi skulle vara någon annanstans...but NOOOOOOO!!!Älsklingen var tvungen att städa medans moi jobbade...stackars krake. :P

Såg Eurosvision igår,inte alls nöjd......

Hatade Spaniens bidrag,den sög rejällt.Den var inte ens lite rolig.BLÄÄÄÄÄÄ!!!
Störde mig även på Bosniens bidrag,ville bara skjuta kvinnan med äpplekjolen.DIE!!!!
Även Tysklands bidrag var rätt så katastrof.
Dem jag gillade va väl, Ukrainas bidrag,Sveriges va väl inte så pjåkig tyckte jag.Greklands bidrag var okej men ingen vinnare precis.Frankrikes var rätt så cool faktiskt,lite annorlunda.Nu när jag tänker på det så årets Contest inget vidare.synd.
Många av brudarna likande varandra och hade nästan samma
jävla kläning.Snart kommer dem......

EVIL!

image714

MOHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Så är det när man inte tänker efter...

JAG ÄR TRÖTT! Har bara varit ledig tisdag denna veckan, orkar inte mer,längtar tills det blir tisdag igen och sen jobbar man några dagar till.(är bara ledig tis och fre. nästa vecka!!!).Jag får ju faktiskt skylla mig själv,har ju tagit en extra tid och sen så har dem frågat mig och jag bara svarar ja utan att tänka efter.Jag orkar inte göra ett jävla piss idag,ont i ryggen och allmänt trött i kroppen.

Ni ska väl se Eurovision song contest klockan nio? För det ska jag göra.Skönt,bara slappa ....I like.

ROUAAAAAAAAAAAAAAAA!!!din fis!!!

det gör ont...

Fick hem gratis biobiljetter till Indiana Jones på söndag men det tråkiga är att jag inte kan gå!*buhu* Det är ju morsdag och mamma skulle bjuda familjen på middag så det är ju klart att jag ska dit,mamma kommer ju förre bio men ändå så känns det lite....vill ju se Indiana Jones.Älskar filmerna!!!Så det blir kanske på lördag istället,har andra gratisbiljetter...*mohahahaha*

Jobbat hela dagen idag...känns skönt att vara hemma,väntar bara på min dutte.

"Look! Or I will cut your eyelids right off your face."

"I suppose I should be upset, even feel violated, but I'm not. No, in fact, I think this is a friendly message, like "Hey, wanna play?" and yes I want to play. I really really do. "

Jag och dutten tog en promenad till stan,vi bestämde oss för att sväng förbi centralstationen och boka tågbiljetter till våran europaresa till sommaren.JAG LÄNGTAR!!!Tyvärr så kunde vi inte köpa tågluffarkorten för en viss dumbass (jag då) glömde sitt pass hemma.smart.så vi får gå dit nästa vecka.Det ska bli jättekul att komma iväg och det blir bara jag och Alex.Gud,vad skoj det ska bli!Vi käkade även ute idag,det blev subwayfood and it was GOOOOOOD!Nu så har man suttit och spelat lite Sims,det var en tid sen man gjorde det men fan vad tiden går snabbt.Ska käka glass sen och det blir väl även en film,man kan alltid hoppas.WIIIEEEEE!

Vill se mer Dexter!!!Hoppas det kommer en tredje säsong!
I can always pray *blink blink*


Horton hears a Who!

Horton (Jim Carrey) är en smått excentrisk elefant som tar sig sitt dagliga bad när han hör en liten röst ropa på hjälp. På en blomma som blåser förbi ser han en liten, liten prick, från vilken ljudet kommer. Pricken visar sig vara en jätteliten värld, nämligen Whoville (samma stad där Grinchen utspelar sig) som nu är i behov av skydd då blomman lossnat från sin plats.
Horton hörs bara som en röst från himlen av borgmästaren (Steve Carell) som får svårt att övertyga sin omgivning om Hortons existens. Likaså har elefanten problem med en kängurumamma som tycker att Hortons fantasi har dåligt inflytande på barnen, och gör sitt bästa för att stoppa honom.

Jag gillade filmen skarpt,har alltid varit störtförtjust i animerade filmer och detta är en film man ska se!Färgglad natur och små lustiga djur...ja,har faktiskt inget mer att säga än:
SE DEN!

4,5 av 5."In my world everyone is a pony, and they all eat rainbows, and poop butterflies."


image711
Hipp Hipp Hurra För Mig!

YEAH!För några minuter sen så fick jag reda på att jag hade klarat mit rättskunskapsprov!Oh Happy Day!
Har även jobbat idag så man luktar inte speciellt gott,behöver en dusch men orkar inte röra mig...hummm.hur ska detta gå till?!

Det blir en slappdag today!

Diggar din bil Rouaa!*tummen upp*

"Mankind has an expiration date"

Igår efter pizzakäkandet så blev det en film innan man gick och la sig, Doomsday av Neil Marshall (The Descent). Rhona Mitra spelar Eden Sinclair som får i uppdrag att åka till Skottland med ett team för att finna ett botemedel för ett virus som har kommit tillbaka efter några år.Problemet är bara att Skottland blev isolerat då viruset bröt ut första gången och människorna där lever inte alls som i England.Lite blandning av 28 dagar senare och Mad Max, visst fanns det några scener som var rätt så grova men coola.Sol som spelade den psykotiska ledaren i Skottland var allt utom normal,rätt så intressant karaktär.Det tog en stund innan jag kom in i filmen men det är sevärd,fast inget måste.2,5 av 5 får den.tyvärr.Har sett bättre filmer inom denna kategorin.

:)


image710

"If you're hungry,have a piece of your friend."

TACOS!!!

Jepp!ska käka tacos nu,ska bli jättegott!!!!! Har jobbat idag....har hela kvällen framför mig...så trött i kroppen.....usch!Ingen mer Dexter,me sad :(!

Soon my friend...soon....

YEAH!!!Snart är min lilla fiskpinne hemma....me happy!Oh so happy!!!:) :) :)

Snygg?Ful?Okej?Fulsnygg??

Under den senaste tiden så har det blivit en massa filmtittande med just filmer där James McAvoy har medverkat i...som t.ex. Penelope,Atonement,Becoming Jane.....etc. Och ju fler filmer jag ser med honom desto "snyggare" blir han,eller??Han har någon sorts charm,fast jag vet inte om jag kan säga att han är snygg....ful tycker jag inte han är men vad är han??!!!Är han där i mellan snygg och ful??
Ja,det var ju dagens problem.....


¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤image709

Tycker om bilden längst ner till höger :)

Wakey wakey

Har typ halvsovit framför datorn en stor del av dagen.Innan var man hos mamma och bara umgicks lite,det blev även lite tv-spelande.....var precis ute med mamma igen,tog en promenad på området,vaknade faktiskt till lite,kändes skönt.Gjorde sista provet nu i skolan och även arbetet.Om jag får G på provet så är jag färdig.Hur jävla skönt som helst!UNDERBART!!!Kan umgås mer med vännerna igen.....har ju även jobbet men men.....

Väntar på att dutten ska komma hem,vi kommer antagligen att se lite Dexter innan jag lägger mig,olyckligtvis så ska man upp väldigt tidigt imorgon.Ve å fasa!!

Whats up with that Lance!!??


Några filmer man har sett denna månaden :) :) :)
Cassandra's Dream (Ewan McGregor och Colin Farrell). -3 av 5.
Becoming Jane(Anne Hathaway och James McAvoy). -3,5 av 5.
An American Crime (Ellen Page).  -4 av 5.
Untraceable(Diane Lane). -4 av 5.
Puff,Puff,Pass (Danny Masterson). -3 av 5.


image708

"PUFF,PUFF,PASS"

Montana: In the Rehab office - Heavens House: Speaking of whitch - STD's?
Larry: Leans forward: I once had the skin on my entire ballbag peeled of in one piece...
Larry: Shocked: When was this?
Larry: Oh god, 4 or 5 years ago?
Montana: Did you get it checked out?
Larry: Laughs: It was a crazy time, yeah I probably should have seen a doctor...
Montana: Laughs: Probably, okey... ehm Your drug of choice?
Larry: What do you got?
Montana: No, im serious
Larry: Me to
Montana: Your favorite drug, we, we just like to know...
Larry: It's hard to say, there's so many great ones. Ecstacy is pretty damn good, altough coke is solid... You know it's consistant. But pot, i mean pot's the main stay, You know, the baseline, the old friend...
Montana: Shocked: Welcome to Heavens House...


Helt underbar!

DEXTER

A Serial Killer with a heart..... just pray it's not yours

image707

Följer andra säsongen nu och jag måste bara säga att han är helt
underbar.Hur jävla bra som helst!
Jag är så jävla trött!!!!!

ovanlig huvudbonad

image706

Rätt så ovanlig huvudbonad eller???Vet inte riktigt vad jag ska säga...hummmm.
Hade jag velat springa omring med en rosenbuske på knoppen???

huvudvärk...

...har haft det hela dagen.pluggat lite men jävligt svårt att koncentrera sig när det är ett jävla party uppe i skallen. Mamma och Lillan var förbi en stund innan,satt och pratade lite och käkade muffins,hur trevligt som helst. Väntar på dutten.......

Red Lobster!

Igår så bestämde jag mig för att ta med mig min rättskunskapsbok,filt och dutten ut och sätta mig på gräsmattan och plugga,vi satt ute i 2 timmar och sen så va man ju röd som en jävla hummer,armarna tog mest skada,hehehe,sen så blev det en liten promenad till mobilia och sen hem igen och där blev det lite mer plugg och sen bstämde jag mig för att titta lite på Dexter.Dutten skulle iväg till en kompis och det blev lite mer plugg och sen fick man fint besök :) först från Rouaa ocg sen kom Somar.Hur trevligt som helst!Gud,vad skönt det är att sitta på balkongen på kvällarna.Me like!

ACHMED.Helt jävla underbar!Fick mig ett gott skratt!

Penelope

Såg en film för några dagar sen (då dutten jobbade) som heter Penelope (huvudrollen:Christina Ricci), filmens handling är rätt så enkel.Penelopes pappas pappas pappas gjorde något väldigt dumt när han var ung och hans familj blev "cursed",om någon i deras familj nån gång skulle få en dotter så skulle hon likna en gris!
Även andra kändisar i denna filmen är James McAvoy , Catherine O'Hara och Reese Witherspoon .En väldigt gullig film och är väldigt lätt att se, den får 3,5 av 5 möjliga!!!:)

HELVETE!!!!!

Igår så var det första gången på några månader som jag cyklade!(Jepp!Äntligen så har man en cykel igen!) och gissa vad som hände då?Jo,var på väg till jobbet i god tid och efter några minuter så ska jag se efter hur mycket klockan är och till min stora fasa så ligger inte min mobil i fickan,jag tvärnitar och tittar bak och sen vänder jag på cykeln och börjar leta efter min mobil,hittade cigg-paketet på vägen men ingen mobil :( någon har tagit min mobil!WHY!?OH WHY!? Under den dagen så insåg jag hur beroende man är av den,det känns som om jag inte kan göra ett skit utan den,hur ska jag få tag på någon och hur ska någon få tag på mig!? Ska iväg och fixa ett nytt kort och så får man väl ha sin gamla mobil ett tag......helvete!!!!