" I dream of a love that even time will lie down and be still for."

Practical Magic.

S
ystrarna Sally och Gillian Owens är begåvade med ovanliga krafter. Fostrade av sina excentriska mostrar har de lärt sig det mesta om häxkonster. Men deras talang har ett dyrt pris, alla män som de blir förälskade i är dömda att dö i förtid. Men förbannelsen går att bryta, även om det krävs lite utöver det vanliga...

Sandra Bullock,Nicole Kidman,Stockard Channing,Dianne Wiest,Goran Visnjic,Aidan Quinn.

"Witch! Witch! You're a bitch! Witch! Witch! You're a bitch!"Jag har sett denna några gånger och jag tycker lika mycket om den varje gång jag ser den. Underbar film som får mig på gott humör och som gör att jag drömmer bort till en magisk värld. Jag vill också kunna trolla! Jag vill också bo i ett magnifikt hus vid havet. Man kan ju alltid önska sig....
Bride Wars.

E
mma och Liv har varit bästa vänner hela livet och delat allt, även drömmen om det perfekta bröllopet. Men när det sker en dubbelbokning som gör att båda deras bröllop råkar hamna samma dag, samma tid, på samma lokal är det bara en sak som gäller - catfight!

Kate Hudson,Anne Hathaway,Candice Bergen,Chris Pratt.

"They haven't spoken in a week. That's like a century in girl years."

Rätt så underhållande men ändå rätt så förutsägbar.Älskar Kate Hudsons bröllopsklänning!!It's to die for!The Abandoned.

Marie, en adopterad kvinna från Amerika, åker till sitt hemland Ryssland efter att hon fått besked om att hennes biologiska mammas döda kropp har blivit funnen under bisarra omständigheter. Väl där får Marie reda på att hon ärvt föräldrarnas övergivna farm uppe i bergen. När hon åker upp till farmen träffar hon en mystisk man som säger sig vara hennes bror, en tvilling hon aldrig känt till. Tillsammans upptäcker de att farmen ruvar på hemska hemligheter till ett förflutet de båda sedan länge glömt.

NÄÄÄ!!!För seg och det var ju knapast ingen överraskning om hur denna skulle sluta. Själva storyn gillade jag men dem sabbade den rätt så hårt...tråkigt.Hade kunnat bli något bra. Gillade inte alls huvudpersonen..usch!


You're supposed to be the leading lady in your own life, for God's sake!
The Holiday
Vilken mysfilm! Förstår inte att det tog en evighet för mig att se denna. Härlig, romantisk julfilm som fick mig att le och som fick mig att bli tårögd. Trodde verkligen inte att jag skulle tycka om denna men det gjorde jag.

Härliga skådespelare:
Kate Winslet
Cameron Diaz
Jude Law
Jack Black

Handling:
En ung amerikanska och en ung engelska bestämmer sig, efter att ha blivit brända av relationer, att byta liv tillfälligt. Det blir en omställning som ingen av dem riktigt kunnat förstå innan. Men framför allt får de båda möjligheten att träffa betydligt trevligare och charmigare män i sina nya respektive länder.

Jag föll pladask för den söta lilla stugan i England!
Jag vill bo där!Jag tyckte om naturen och den charmiga lilla byn.
Inne i stugan var inte helt fel heller,den öppna spisen den charmiga badkaret...you name it!
Sån stuga vill jag ha!"Speed up, or I will blow a hole in you big enough to watch TV through."

Har varit hemma från jobbet nu i två dagar,jäkla förkylning! Grinig blir jag också! Fick tyvärr tvätta i morse och blev smått irriterad att dem som tvättade före mig inte var färdiga. Jag kan inte dölja när jag blir arg och det visades klart och tydligt men jag får ändå säga till att jag har fan i mig inte tid att sitta här nere 25 minuter till för att du inte har någon förbannade klocka!!?? Ja,jag fick ju min vilja fram...hon var tvungen att ta ut sin tvätt för jag kunde inte sitta där nere och vänta. Sånt här kan få mig på dåligt humör...om det bara hade varit några minuter så hade jag inte brytt mig.

Lite skräckisar har man tittat på:

-Splinter
En grupp med människor är vid en bensinmack ute i ödemarken. En epidimi bryter ut med en parasit som tar sig in i kroppen på människor via trästickor och förvandlar dem till mordiska galningar.

-Babysitter Wanted
Angie Albright är glad över att äntligen få lämna sitt skyddade och strikt religiösa hem för att börja på college. Hennes nya rumskompis är vildare än vad hon är van vid, men Angie upptäcker snart att finns mycket större hot att oroa sig för än ett stökigt studentrum.

-Seventh Moon
Enligt kinesisk mytologi så befrias de döda för att vandra bland de levande, när den sjunde fullmånen äger rum. Melissa och Yui är på smekmånad i Kina under "hungry ghost" festivalen. Men när natten kommer, finner de sig själva i en avlägsen by och inser snart att legenden är sann.

Inga höjdare någon av dem men Splinter var helt klart bäst!


Once you see death up close, then you know what the value of life is.


Saw VI

S
pecialagenten Strahm är död och detektiv Hoffman har tagit på sig det stora ansvaret som krävs att ta över efter den berömda Jigsaw. När FBI börjar komma honom på spåren så tvingas han sätta igång spelets slutliga fas. Målet är att alla bitar ska kunna hinna falla på plats så att Jigsaws vision äntligen ska kunna bli verklighet och hans ideologi ska förstås av mänskligheten.

Jag hade inga stora förhoppningar av denna men jag tyckte fan att den va bättre än trean,fyram och femman!!Jag gillade twisten i slutet. Lagom med spänning. Jag tycker faktiskt att denna är något att se!Det är tråkigt att dem ska trycka ut fler uppföljare till Saw,ettan var ju så grymt bra! Hoppas verkligen inte att det kommer fler men det hade inte förvånat mig. Blir väl lite som Fredag den 13:e och Alla helgons blodiga natt.Usch!! Sluta sabba!!! :(

"You think it's the living who have ultimate judgment over you, because the dead will have no claim over your soul. But you may be mistaken."


My Bloody Valentine

Tom återvänder till sin hemstad tio år efter den stora massakern som kostade tjugotvå människor livet. Men istället för ett varmt välkomnande blir Tom misstänkt för att vara mördaren och den enda som står på hans sida är hans gamla flamma.

Jensen Ackles,Jaime King,Kerr Smith.

Har tyvärr inte sett denna i 3D men den var bättre än väntat! Visst påminer den lite som dem andra slasherfilmerna som t.ex. "Jag vet vad du gjorde förra sommaren" m.fl. Men det funkar en måndagskväll klockan 22:00 och du har inget att göra! Jensen Ackles är ju klart ögongodis för mig :)

"Damn Harry Warden. Got me aiming at shadows."


Älskade H&M!!!<3


"Something's wrong. Murder isn't working, and that's all we're good at. "

myskväll♥


Inside all of us is... hope. Inside all of us is... fear. Inside all of us is... adventure. Inside all of us is a wild thing.


A Christmas Carol


"If I could have my way, every idiot who goes about with 'Merry Christmas' on his lips should be boiled in his own pudding, and buried with a stake of holly through his heart!"

Det är jul och Ebenezer Scrooge, en gammal man, som inte alls tror på julens glädje utan föredrar att göra livet surt för sina närmaste och anställda. Han får besök av de tre jularnas spöken som tar honom med på en hissnande äventyr i tiden. Ny tappning av Charles Dickens gamla klassikern

Jim Carrey,Gary Oldman,Colin Firth,Robin Wright Penn,Bob Hoskins.

Jag blev lite besviken på denna men vad hade jag förväntat mig egentligen? Hur många gånger har man inte sett denna historian? Visst var det coolt med 3D,jävligt snyggt med alla vackra färger och animeringen  men det var inget man hade sett innan. Plus att det var en massa störiga småglin som uppförde sig så dåligt i biosalongen att jag flippade ut tillslut.
Harry Brown

Harry Brown har, från sitt fönster, sett hur hans hemtrakter förvandlats till en osäker miljö med droger, hot och misshandel. När hans närmaste vän faller offer för denna kriminalitet, beslutar han sig för att ta saken i egna händer.

Michael Caine,Emily Mortimer.

Tyckte inte om denna,tråkig och förutsägbar.För lite action!!!
Dorian Gray


Forever Young. Forever Cursed.
En korrupt ung man lyckas på något vis hålla sitt yttre ungt och vackert för evigt, men en speciell målning visar stegvis hans inre fulhet och rätta jag...

Ben Barnes,Colin Firth.

Träffade på denna karaktären i filmen "The League of Extradordinary Gentlemen"och tyckte att just Dorian Gray kunde vara intressant att se lite mer av och så kommer denna jäkla filmen och sabbar allt!Den är fruktansvärt långdragen och dem kunde ha tappat ner lite på alla sexscener.
The Ugly TruthAbby Richter
: My cat stepped on the remote.
Mike Chadway: Well, be sure to thank your pussy for me.


Abby Richters är en tv-värd på ett morgonprogram vars sökande efter Mr Perfekt har lett henne till hopplöst singel. Hon kommer dock vakna upp rejält när hennes chef parar ihop henne med Mike Chadway. En hårdnackad person som lovar att berätta hela sanningen om vad som får män och kvinnor att gå igång.

Katherine Heigl,Gerard Butler,Bree Turner,Eric Winter.


Rätt så underhållande film fast det är ju inget som man inte har sett innan. Gerard Butler...*mmm*..rätt så charmig! :)
Deadline


En författare med en deadline flyttar till ett övergivet hus för att få bättre inspiration i sitt skrivande. Ett antal videokassetter hon hittar på vinden berättar en otäck historia som vävs ihop med hennes egna mörka förflutna.

Brittany Murphy

Ingen topfilm precis,kände redan på mig efter några minuter att detta är en jävla skitfilm! Jävligt coolt hus dock!
R.I.P Brittany!!!

Planet 51


Something strange is coming to their planet...Us!
Invånarna på planeten 51 är helt paranoida och skräckfyllda för att bli invaderade av utomjordingar. Deras fasor besannas när en astronaut från jorden landar på planeten. Han söker skydd hos en ung individ, samtidigt som han söker efter sitt rymdskepp för att komma hem.

Justin Long,Jessica Biel,Seann William Scott,Gary Oldman,Dwayne Johnson,John Cleese.


Barnvänlig och underhållande för dem lite äldre!
Where the Wild Things Are


Inside all of us is... hope. Inside all of us is... fear. Inside all of us is... adventure. Inside all of us is a wild thing.
Max har varit olydig och får gå till sängs utan kvällsmat, då skapar han sin egen värld fylld av monster. Baserar sig på Maurice Sendaks klassiska barnbok.


James Gandolfini,Max Records,Catherine Keener.


Jag har inte läst boken så jag hade ingen aning om vad jag skulle få se. det var blandade känslor. Jag vet inte om jag ogillade den eller om jag tyckte om den. Ännu idag så har jag svårt att bestämma mig. Vissa stunder så tänkte jag för mig sjävl "Vad fan är det jag tittar på?!" men jag fortsatte att se den så det måste ju ha funnits något i den som jag tyckte om...jävligt skumma varelser.