Once you have eliminated the impossible, whatever remains, however improbable, must be the truth.The Final Destination

Under ett rally kraschar en bil i 250 km/h in bland publiken så att hela stadion rasar samman. Nick ser detta i en vision och han och tolv andra undkommer olyckan, bara för att snart förföljas av Döden som är ute efter att fullgöra sitt verk.

Såg faktiskt denna på bio och vad ska jag säga,jag visste vad jag skulle få men jag var så himla nyfiken på 3D-effekterna. Såg Ice Age 3 på bio men just animerat och 3D är ju inte samma sak som en vanlig film med 3D.
Just effekterna var rätt så coola men storyn var ju inte alls ny,det är ju som sagt fjärde filmen så inget överraskande där inte. Tyckte den var okej men 3d lyfte denna filmen lite,men bara lite...
Shrink


När LA:s toppsykolog och alla kändisars favorit drabbas av en personlig tragedi blir det för mycket för honom och han tar sin tillflykt till droger. Hans kontroll över tillvaron börjar skeva och han struntar i sitt utseende och huruvida han hjälper sina patienter eller ej.

Kevin Spacey,Robin Williams,Keke Palmer.

Bra skådespeleri men väldigt dyster film. Inget gott liksom hände och alla sprang runt och hade stora problem och mådde bara så dåligt. Kevin Spacey spelade psykolog och han själv mådde dåligt och puffade på som fan. Ja,jag var ju inte på glatt humör efter denna filmen.Wonder why?

Henry Carter:" Happiness. Happiness is a word for a feeling. Feelings are rarely understood; in a moment they are quickly forgotten and misremembered."
Star Trek


Filmen handlar om James T. Kirk och Spocks ursprung, hur de möttes. En äldre Spock och en grupp romulaner förflyttas tillbaka i tiden för att Spock ska hindra romulanerna från att förstöra tidslinjen. För att göra det behöver han hjälp av sitt yngre jag.

Chris Pine,Zachary Quinto,Eric Bana,Karl Urban,Winona Ryder (!!??).

Har aldrig tittat på serien.Aldrig!Har aldrig varit intresserad heller så när denna filmen kom ut så var jag lite skeptisk.Men nu har jag sett den.WOW!Ascool var den och visst,jag kan ju inte säga någonting om serien och alla specialeffekter har ju blivit bättre med åren,det säger ju sig själv. Star Trek fångade mitt intresse redan från början till slutet. Längesen man såg en bra Sience Fiction film,just i rymden.Cool! Helt klart sevärd! Chris Pine och Zachary Quinto spelade väldigt bra som Kirk och Spok!YEAH!
Last of the Living

Ett virus har spridit sig över världen och förvandlat alla de infekterade människorna till köttätande zombies. I Nya Zeeland så har tre slackers överlevt och försöker handskas både med zombies och att ta sig igenom vardagen

Jag älskar zombiefilmer!Denna zombiefilm var tyvärr väldigt dålig.Skulle vara en komedi men jag skrattade aldrig.Inte ens lite,dålig humör och dåligt spelat,av alla!!Fy fy för sådana filmer.Blir så himla ledsen,tacka vet jag Gerorge A Romeros zombiefilmer.Dem är coola!!:)
"You’re looking at me like I just finger-banged your cat."

Beneath Still Waters1965, Spanien. En evakuerad stad är på väg att bli helt översvämmad på grund av ett dammbygge. Två pojkar tar sig igenom avspärrningarna för att leka, och hittar en grupp människor fastkedjade i källaren till stadens kyrka. Ovetande om konsekvenserna släpper de lös människorna och med dem en fasansfull ondska. 40 år senare är byn helt översvämmad, men ondskan finns kvar och en grupp människor blir indragna i en kamp mot övernaturliga krafter.

Fy fan vilken kass film! Skådespeleriet var inget att hurra för och mer kan man väl inte säga om storyn. Dryg och det kändes mer som om detta var en skräckfilm för lite yngre publik. Inte en en orgie med en massa juckande nunnor kunde rädda denna film. Ondskan själv var rätt så mesig,jag själv är ju mycket råare känns det som.Haha. Verkligen inget att se. Jag skäms nästan att jag såg ut hela pissfilmen men vi alla gör väl misstag.
Och nu så har äntligen Californication s 3 börjat! Himla bra serie! David Duchovny är klockren som Hank Moody, som knullar,super och puffar på,ingen du själv hade velat vara (eller) men som är så fruktansvärt underhållande! Alla bekanta omkring är nästan lika galna som han själv och i säsong tre så tar han ett jobb på en skola...kanske inte den bästa läraren precis. Helt underbar serie!!Du kan inget annat än att älska Hand Moody!♥Life isn't a comic book. But I wish!
 

 


We will be victorious!!!Jävla skithelg! Det var svinmycket att göra igår. Helt slut i kroppen var man,fick jobba över.usch! Kan ju inte säga nej till Sandra :) Efter mitt hemska pass så satt vi kvar en stund,jag , Sandra och Michel. Vi skrattade och skrattade så jag nästan pissade på mig (jag var så himla trött!!). Sandra körde oss hem och se umgicks man lite med dutten innan läggdags. Tittade på Robert Gustafssons " Det Ä Kanon!". Fan vad rolig han är! Hahahaha.
Ledig idag.Väntar på att dutten ska komma hem från skolan. Senare så ska man förbi mamma. Det blir en slappdag! ♥

I just Looooove Movies!:)

 

Filmer man har sett under bloggpausen :)

FUN FUN FUN!


Where have You been??!!

...Ja,det var ju inte igår,har tappat suget för bloggen.Eller ska man försöka igen?

...trött,sliten.Vill inte jobba!!!!VILL INTE!!!