"You gotta blend in, like a ninja! "
The Hills Run Red

Ett fanatiskt skräckfilmsfan har gett sig tusan på att få tag på i en helt oklippt utgåva av en klassisk slasherfilm. När han inte hittar den någonstans ger sig han och två vänner iväg ut i skogen där filmen en gång spelades in för att se om de kan ha någon tur där. Allt för sent upptäcker de att filminspelningen aldrig avslutades, filmens stjärna, den deformerade psykomördaren Baby Face och hans minst sagt skruvade familj fortsatte filma och mörda oskyldiga offer som förirrat sig ut i skogen. Nu har våra hjältar två val, antingen slår de tillbaka och överlever eller så blir de själva en del av den film de tidigare var så ivriga att få tag på.

Sophie Monk,William Sadler...

Herregud!! Så himla dålig!Vet inte ens om denna förtjänar en etta. Dem hade kunnat göra denna mycket bättre,för storyn var inte så himla dålig.

Transformers: Revenge of the Fallen

Decepticons makter återvänder till jorden i uppdrag att ta Sam Witwicky till fånge, efter att han lärt sig sanningen om dom första forna Transformers. Samtidigt tar Optimus Prime på sig uppdraget att försvara mänskligheten och bildar en allians med internationella arméer för ett andra krig.

Shia LaBeouf,Megan Fox...

Såg ettan så varför skulle man inte se tvåan.Ingen vidare för min del,storyn var verkligen över the top(katastrofal med andra ord!) och jag vet inte om dem två "gangsta" robotarna skulle vara lustiga men det blev för mycket.Vilken jävla robot har guldtänder??!!!Shia Labeouf är ögongodis but that's it!Alla onda robotar såg likadana ut och Michael Bay gör filmer med lyckliga slut så mer behöver man ju inte säga.Orka!


G.I. Joe: The Rise of Cobra

En militär elitstyrka känd som G.I. Joe, tar sig an en ond organisation som leds av en ökänd vapenhandlare.

Channing Tatum,Sienna Miller,Dennis Quaid,Marlon Wayans...

Denna har ju fått så dålig kritik men jag gav den en chans och det skulle jag inte ha gjort. Det känns som om filmen är gjord av fjortiskillar och för fjortiskillar. Visst jag kan hålla med om att actionscenen i Paris var väl rätt så cool men inte mer.Överdrivet skit helt och hållet!


Kommentarer
Postat av: Mindy

Hej hej..Min helg har varit en skön helg med min kära..Rena höst vädret denna helg..:)

Postat av: Mindy

Hej hej..Min helg har varit en skön helg med min kära..Rena höst vädret denna helg..:)Ha en skön måndag..

2009-10-05 @ 11:11:13
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Mia ☆

Kul med lite recensioner! :)

2009-10-05 @ 11:28:17
URL: http://www.thelifeofmia.se/
Postat av: estefany

de är roligt va mkt skit filmer det finns :P

men blev sugen på att se en dålig skrcäkis så ska kolla på the hills run red så kanske jag får mig några skratt :P

2009-10-05 @ 16:04:28
URL: http://mystuff.blogg.se/
Postat av: ROXANNE

transformers <3 :)

2009-10-06 @ 09:14:24
URL: http://kissamiss.blogg.se/
Postat av: Alexandra - Ninja Fruit

Jag som tänkte av att bara se bilderna från skräckfilmen att den måste vara läskig! Men efter det du skrivit måste jag kanske tänka om. Dock så har man ju olika smak, så ge den en chans kanske jag borde. :)Väldans bra blogg du har, tycker jag! :D

2009-10-06 @ 10:45:14
URL: http://ninjafruit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback