"My God, there's people coming out of your butt. "


Impostor

Året är 2079. Jorden har befunnit sig i våldsamt och skoningslöst krig mot onda rymdvarelser i mer än 10 år. Segern närmar sig och det finns hopp om jordens överlevnad när vetenskapsmannen Spencer Olham uppfinner ett totaldestruktivt vapen mot de främmande makterna. Men allt är inte som det verkar, plötsligt anklagas Olham för att vara spion åt rymdvarelserna och en iskall människojakt startar. Olham måste nu bevisa sin riktiga identitet, inte bara för hemliga polisen, utan också för sig själv... Baserad på en berättelse av Philip K Dick.

Gary Sinise,Madeleine Stowe.

Ingen ny film och det märker man men själva storyn var rätt så cool men action scenerna kunde ha varit lite coolare.

The Pink Panther 2


Jacques Clouseau slår sig ihop med ett sällskap internationella detektiver som är precis lika kompetenta som han är... Deras uppdrag: Att stoppa en internationell stortjuv som specialiserat sig på att stjäla historiska föremål.

Steve Martin,Jean Reno,Emily Mortimer,Jermey Irons,
Andy Garcia,Alfred Molina,Aishwarya Rai.


Ettan var inte riktigt någon höjdare så jag hade inte stora förhoppningar om denna heller. Och ja,det var ingen höjdare.Vissa scener så skrattade jag visst till lite men inte så mycket så att jag kunde spola tillbaka och skratta ännu mer. Lite väl löjlig ibland.Eternal Sunshine of the Spotless Mind


Joel upptäcker att hans före detta flickvän Clementine har raderat alla hennes minnen av deras tumultartade förhållande genom att undergå en experimentell behandling. Desperat beslutar sig Joel för att undergå samma behandling och glömma bort Clementine. Detta visar sig emellertid inte vara så enkelt.

Jim Carrey,Kate Winslet,Tom Wilkinson,Elijah Wood,Mark Ruffalo,Kirsten Dunst.

Ja,jag har sett halva filmen innan då den precis kom ut och jag tyckte den var skittråkig. Så jag gav den en andra chans och såg igenom hela filmen. Den va bättre än vad jag trodde men den nådde ändå aldrig fram riktigt,inte för min del iallafall. Ibland var den bara för skum (jäkligt mysko!). Jag vill se Jim Carrye i dem roligare rollerna (så som i The Mask,Dum&Dumber m.fl.) och Kate Winslet hade en rätt så cool karaktär fast hon var så himla fucked up inombord. Det är värd att ta en titt på för er som inte har sett den.

From Within


If you believe in the light, you've got to believe in the darkEn ung kvinna som är uppväxt i en liten stad längtar efter att få se värden runt omkring sig. Men innan hon hinner lämnar staden så börjar plötsligt folk att dö runt omkring henne. Hon kommer fram till att alla dödsfall som sker har något med hennes vilja att lämna staden att göra.


En rätt så hyfsad skräckis.Bättre än väntat och en rätt så cool story. :)"We pay little Malaysian kids 10 cents a day to make these toys, we can't just *give* them away. "

Orphan

There's something wrong with Esther.

Efter att Kate och John Coleman förlorat sitt lilla barn bestämmer de sig för att adoptera en 9-årig flicka som inte är i närheten av att vara så oskyldig som hon först verkar.

Vera Farmiga,Peter Sarsgaard.

Vi har sett denna sorts av story innan men slutet på denna filmen är inte alls som man hade tänkt sig.Twisten är grymt bra och jag jag gillade egentligen filmen från början till slut fast slutet gjorde denna ännu bättre. Vilken jäkla unge.Scary as hell!
Ghosts of Girlfriends Past

Den världsberömda modefotografen Colin Mead är sinnebilden för en playboy. Han är snygg, självsäker och framgångsrik, framför allt när det gäller kvinnor. Han lever livets glada dagar och låter sig inte snärjas av någon. Colin verkar ha precis allt han önskar sig, allt utom kärlek. Men å andra sidan är kärlek inte något som Colin saknar eftersom han inte tror på kärleken. Faktum är att han ägnat hela sitt liv åt att hållasig så långt som möjligt ifrån allt som påminner om kärlek. Men allt förändras då Colin återvänder till sitt föräldrahem när hans yngre bror ska gifta sig. Plötsligt ställs han öga mot öga med det förflutna. Och med en rad före detta flickvänner…

Matthew McConaughey, Jennifer Garner, Lacey Chabert, Emma Stone, Christina Milian, Noureen DeWulf, Amanda Walsh, Michael Douglas, Breckin Meyer, Robert Forster, Anne Archer, Daniel Sunjata, Rachel Boston, Noa Tishby, Emily Foxler, Camille Guaty

Jag har inga stora förväntningar av denna men den var faktiskt bra! Väldigt mycket Scroogde-lik fast med före detta flickvänner. Underhållande!Night Train

Greed has its price.

Två passagerare och konduktören på ett nattåg upptäcker att en annan passagerare avlidit under resan. I samband med fyndet hittar man också värdefulla diamanter...

Leelee Sobieski, Steve Zahn, Richard O'brien, Danny Glover, Geoff Bell, Jo Marr

Även denna filmen var bättre äb förväntat. Skådespeleriet var väl rätt så hyfsat och storyn var okej.Transsiberian

Ett amerikanskt par, Roy och Jessie bestämmer sig för att ta den långa vägen hem på den legendariska transsibiriska järnvägen från Peking till Moskva. På vägen möter de ett annat par från väst, Carlos och Abby, med vilka de snabbt blir vänner på ett sätt som resande långt hemifrån ofta blir. När Roy av en olyckshändels separeras från gruppen i samband med ett stopp börjar det gå upp för Jessie att deras reskamrater inte är riktigt vad de verkar vara...

Woody Harrelson, Ben Kingsley, Emily Mortimer, Thomas Kretschmann,
Kate Mara, Eduardo Noriega


Helt okej men ibland var den lite för seg.Trodde det skulle vara mer actionscener i denna men ack nej.Adventureland

Nothing brings people together like a crappy summer job.

Det är sommar 1987 och James Brennan, en nervös, ny utexaminerad college-student har svårt att vänta på att få komma iväg på sin drömresa genom Europa, men när hans föräldrar meddelar att de inte längre klarar att subventionera hans resa har James inte mycket annat val än att ta ett lågbetalt jobb på en nöjespark..

Kristen Stewart, Ryan Reynolds, Bill Hader, Kristen Wiig, Martin Starr,
Margarita Levieva, Jesse Eisenberg


Samma regissör som har gjort Superbad och det märker man på miljön,klädstilen och humorn. Även en klick av filmen Juno tycker jag finns med lite då och då. Rätt så lustig,har sina stunder och man får en härlig känsla av denna filmen.Dark Country

At the End of the Road... The Nightmare Begins

Thriller där ett par som är på väg på bröllopsresa från Las Vegas tvingas ta itu med en kropp de hittar ute i öknen, vilket gör resan till ett helvetesfärd.

Chris Browning, Lauren German, Thomas Jane, Ron Perlman, Nikki Kelly,
Aynn Kirby, Jonathan Lund, Rene Mousseux


Suverän!!Fick väldigt mycket Hitchcock känsla (speciellt när dem sitter i bilen) över det hela med en liten touch av Sin City fast i färg. Tyckte om Thomas Janes skådespeleri och hur deras förhållande sakta men säkert åker åt helvete...najs!Foolproof


Kevin, Sam och Rob är ett gäng rånare. Leo, en gangster, kör med utpressning för att få dom att göra ett jobb åt honom. Nu är det upp till dem att ta sig ur det hela levande.

Ryan Reynolds, David Suchet, Kristin Booth, Joris Jarsky, David Hewlett,
James Allodi, Mif


Helt okej. Storyn har man sett för många gånger och man visste hur filmen skulle sluta. Actionscener var det väl inte så mycket av,lite Oceans Eleven över det hela fast sämre.
"9, you shall protect the future."Flickan som lekte med elden

Lisbeth Salander återkommer till Sverige efter en längre tids vistelse utomlands, där hon dras in i en mördarjakt där hon själv är villebråd. Salander bestämmer sig för att göra upp med det förgångna en gång för alla. Hon ska straffa dem som förtjänar att straffas. Samtidigt har Mikael Blomkvist på Millennium fått korn på hett nyhetsstoff. Journalisten Dag Svensson och hans sambo Mia Bergman kan visa avslöjande fakta om en omfattande sexhandel mellan Östeuropa och Sverige. Många av de personer som utpekas i traffickinghärvan har högt uppsatta positioner i samhället.

Noomi Rapace,Mikael Nyqvist,Peter Andresson...

Jag och älsklingsdutten såg denna på bio igår och vad ska man säga? Jag älskade den!!Är det bara jag eller tycker ni också att svenskarna gör bättre filmer med tiden. Noomi Rapace är lysande och man blir väldigt berörd när man får veta om hennes bakgrund. Hemska människor och coola scener! Den får en stark fyra och jag hoppas att den sista håller sig på toppen den med!

The Children

Det är juletider och två familjer gör sig redo att fira tillsammans i ett avlägset lanthus. Men snart störs friden av att barnens beteende oförklarligt förändras, med fruktansvärda konsekvenser.

Skräck och barn,det funkar hur bra som helst.Vem vill göra illa sina barn fast dem kommer springandes med en kniv eller en sax.Sina egna barn? Barnen har dock inga problem och fucka upp julstämningen. Den va bra och den påverkade en på ett dåligt sätt då...Ungarna vafan läskiga. Storyn var bra så jag sätter en stark trea på denna!

Elaine: Come on now, Daddy's not angry!
Jonah: No, Daddy's very angry!


9

När den lilla trasdockan 9 kommer till liv, vaknar han upp i en post-apokalyptisk värld. Han lyckas hitta sina gelikar, som gömmer sig från fruktansvärda maskiner som hotar dem. 9 övertalar till slut de övriga om att de för att överleva måste ta reda på varför maskinerna vill förgöra dem, istället för att fortsätta att leva undangömda och i rädsla.

Tim Burton har prosucerat denna och om Tim Burton har varit intresserad av denna så måste det ju betyda att det är något att se. Den var väldigt fin gjord,alla detlajer.m.m Väldigt mörk och deprimerad men ändå en väldigt stark story. Jag tyckte den var fantastisk! En stark fyra får den av mig! Oh Yeah!!


"why should i worry "

Nostalgi♥
Oliver och gänget


Badass!!Johan Falk: Leo Gaut

Ett våldsamt krogkrig har blossat upp i Göteborg, och när en restaurangägares bil sprängs utanför en lågstadieskola har de kriminella passerat en gräns, anser GSI:s chef Patrik Agrell, speciellt eftersom han just lämnat av sina barn på samma skola. När Patriks kollega Johan Falk inser att en av krogarna som utsatts för hot ägs av en viss Leo Gaut, en gangster som Johan satte bakom lås och bom för tio år sedan återupptar han kontakten med den numera laglydige Leo för att få mer information. Det är starten på en rad hårda uppgörelser och hämndaktioner där både Johan och Leo, samt deras familjer, ställs inför svåra och obarmhärtiga beslut.

Marie Richardson, Peter Andersson, Jakob Eklund, Martin Aliaga,
Meliz Karlge, Jacqueline Ramel, Helén Söderqvist Henriksson,
Henrik Norlén, André Sjöberg, Mikael Tornving


Fan vad jag gillar dem här filmerna och jag tycker att dem bara blir bättre och bättre! Leo Gaut (gangstern från Noll Tolerans,den första filmen) är tillbaka och han är faktiskt rätt så hård fast han är laglydig nu...Helt klart sevärd!


"The first girl I let into my life and she tries to eat me. "
Zombieland

Columbus har för vana att fly från det som skrämmer honom. Tallahassee är inte rädd för något. Om han var det skulle han spöa upp det som skrämmer honom. I en värld som är översvämmad av zombies är dessa två de perfekta överlevarna, men nu måste de möta sina största motståndare hittills - varandra.

Woody Harrelson,Bill Murray,Jesse Eisenberg,Abigail Breslin...

Skräckkomdei! Underhållande,lite som Shaun of the dead fast lite råare. Bill Murrays lilla roll som sig själv var också väldigt bra!Störde mig dock på dem två kvinnliga karaktärerna,gillade dem inte alls.Jesse Eisenberg (Columbus) påminer lite om Michael Cera (Juno) fast en mörkare variant. Gillade hans regler. Och så den galne Tallahassee ( Woody Harrelson)...hur grym som helst ju.Det var en tid sen man såg honom i en film. Om du gillade Shaun of the dead så kommer du att bli underhållen av denna.trust me.Tummen upp!!!!

Wichita: [as he is dying] Do you have any regrets?
Bill Murray: Maybe Garfield.

Tallahassee: I haven't cried like that since Titanic!Infestation

En slöfock vaknar och finner sig själv fast i ett nät av något slag. Han inser snart att världen har tagits över av enorma utomjordiska insekter. Han väcker en grupp av främlingar och tillsammans slåss de för att överleva.

Chris Marquette,Brooke Nevin...

Stora kryp invaderar.Detta har man ju inte sett innan. Just med stora kryp är inte riktigt min grej,inte för att jag är rädd för kryp utan jag tycker bara att det inte kan bli så läskigt just med sånt skit. Men just denna filmen var ju självklart en skräck-komedi,typ,såg egentligen ingen skräck i det hela men lite komiska inslag fanns där. Vissa varelser var lite coolare än dem andra och inget jag alls hade förväntat mig så ett litet plus i kanten  för det.Johan Falk: National Target

Johan Falk och hans kollegor på Göteborgspolisens elitstyrka GSI är mitt inne i ett tillslag av estniskt amfetamin när de plötsligt inser att de har med en mytomspunnen rysk maffialedare att göra. Få har sett honom och ännu färre vet vad han heter. Han är bara känd som ”Mr K”. Johans infiltratör i Göteborgsgängen, Frank Wagner, sänder ut budskapet att han vill göra affärer med någon som kan leverera stora mängder rent amfetamin. Och plötsligt är Frank inne i sin värsta mardröm någonsin när han inser att han håller på att infi ltrera Europas farligaste maffia, den est-ryska, bestående av f.d. KGB-officerare. Filmen är den tredje av sex i den nya serien om Johan Falk.

Jakob Eklund,anders Eriksson,Marie Richardsson...

Jag måste säga att jag gillar Falkfilmerna och jag tycker bara att dem blir bättre och bättre! Lagon med action och även spänning! Man lever sig verkligen in i filmen.Sett dem andra?+Då ska ni verkligen se denna också!

"You know we all owe God a debt... and I'm a man who pays his debts."
The Taking of Pelham 1 2 3

"Lavitca, she was Lithuanian... she was an ASS-model."

Män med vapen kapar ett tunnelbanetåg i New York och håller alla passagerar som gisslan mot en lösensumma. En helt vanlig dag för jobbfördelaren Walter Garber vänds upp och ned och han ställs nu ansikte mot ansikte mot hjärnan bakom kapningen.

John Travolta,Denzel Washington,James Gandolfini,John Turturro.

Längesen man såg eliterna John Travolta och Denzel Washington i en ny film (för mig alltså). Bra story och bra spelat av båda.Jag gillade den skarpt.Fångade mitt intresse redan från början.John Travolta var bra som The bad guy! Skön film!!
Fits like a glove :)

Fick hem denna idag.

Nu är jag glad för ett tag :)Captain Kirk's nipples!


Land of the Lost

Rick Marshall är en paleontolog som råkar falla igenom till en annan dimension tillsammans med sin brittiska kollega Holly och slusken Will, när Rick testar sin takyonförstärkare. I en främmande dimension full av dinosaurier, människoödlor och liknande så måste dom hitta takyonförstärkaren igen för att ta sig hem

Will Ferrell,Anna Friel,Danny R McBride...

Jag hade inte höga förväntningar om denna film men jag blev glatt överraskad,den var ju underhållande. Storyn var väl lite barnslig men dem fick mig fan att skratta några gånger och det ska den få plus för. Man kände att den var ju riktad till en lite yngre publik,skurkarna var rätt så mesiga och fightingscenerna var ju inte blodiga precis. Men smålustig var den. Danny R McBride (från Pineapple Express) var underhållningen för mig och Will Ferrell såklart.
Många klagar på att Will Ferrell är en sån himla dålig skådespelare men han får mig att skratta,det är väl det som räknas!

Will Stanton: [grabs cup in the shape of a woman's bust] This is a little travel mug I like to call the perfect woman. Big ole set of boobies- no head. And a handle.


Blood: The Last Vampire

Under Vietnamkriget använder sig Japan av en kvinnlig halvvampyr vid namn Saya för att bekämpa andra vampyrer, demoner och annat övernaturlig otyg. Då man får upp ett spår efter Onegin, demonernas ledare, på en amerikansk militärbas i Japan skickas Saya dit för att undersöka fallet.

Kvinnlig,japansk verision
av Blade fast lite sämre. Dock är japanerna väldigt duktiga på koreografi. Vissa actionscener (som den i skogen + slutet) var väldigt coola och så hade dem lagt till specialeffekter och då blev det genast ännu coolare men det höll dock inte. Jag hade svårt att koncentrera mig.Skådespeleriet var inte så mycket att hurra för och ljuset i filmen var rätt så dåligt....men det är en film man kan ta sig igenom utan att stöna och stånka...så enjoy om ni nu vill....

Me And My New Haircut :)

Utan lugg...

 

 

och med lugg...

Känner mig som en helt ny människa :)

 

(Var som sagt rödhårig innan ;) )


"You gotta blend in, like a ninja! "
The Hills Run Red

Ett fanatiskt skräckfilmsfan har gett sig tusan på att få tag på i en helt oklippt utgåva av en klassisk slasherfilm. När han inte hittar den någonstans ger sig han och två vänner iväg ut i skogen där filmen en gång spelades in för att se om de kan ha någon tur där. Allt för sent upptäcker de att filminspelningen aldrig avslutades, filmens stjärna, den deformerade psykomördaren Baby Face och hans minst sagt skruvade familj fortsatte filma och mörda oskyldiga offer som förirrat sig ut i skogen. Nu har våra hjältar två val, antingen slår de tillbaka och överlever eller så blir de själva en del av den film de tidigare var så ivriga att få tag på.

Sophie Monk,William Sadler...

Herregud!! Så himla dålig!Vet inte ens om denna förtjänar en etta. Dem hade kunnat göra denna mycket bättre,för storyn var inte så himla dålig.

Transformers: Revenge of the Fallen

Decepticons makter återvänder till jorden i uppdrag att ta Sam Witwicky till fånge, efter att han lärt sig sanningen om dom första forna Transformers. Samtidigt tar Optimus Prime på sig uppdraget att försvara mänskligheten och bildar en allians med internationella arméer för ett andra krig.

Shia LaBeouf,Megan Fox...

Såg ettan så varför skulle man inte se tvåan.Ingen vidare för min del,storyn var verkligen över the top(katastrofal med andra ord!) och jag vet inte om dem två "gangsta" robotarna skulle vara lustiga men det blev för mycket.Vilken jävla robot har guldtänder??!!!Shia Labeouf är ögongodis but that's it!Alla onda robotar såg likadana ut och Michael Bay gör filmer med lyckliga slut så mer behöver man ju inte säga.Orka!


G.I. Joe: The Rise of Cobra

En militär elitstyrka känd som G.I. Joe, tar sig an en ond organisation som leds av en ökänd vapenhandlare.

Channing Tatum,Sienna Miller,Dennis Quaid,Marlon Wayans...

Denna har ju fått så dålig kritik men jag gav den en chans och det skulle jag inte ha gjort. Det känns som om filmen är gjord av fjortiskillar och för fjortiskillar. Visst jag kan hålla med om att actionscenen i Paris var väl rätt så cool men inte mer.Överdrivet skit helt och hållet!


Poison, Drowning, Claw, Or Knife. So Many Ways To Take A Life.

Trick 'r Treat

Fyra sammanflätade historier som inträffar under Halloween: En rektor på en gymnasieskola har ett hemligt liv som seriemördare, en oskuld som kanske har träffat den rätta, en grupp tonåringar spelar någon ett elakt spratt, en kvinna som avskyr Halloween tvingas kämpa mot sin man som tvärtemot är besatt av denna helgdag.


Ja,jag är en sucker för skräckis!Väldigt orginel och det var ingen nåd. När det är barn som medverkar i skräckisar så blir det genast läskigare. Jag gillade filmen och jag tyckte om att det var små stories som flätades samman.
Om jag hade vetat att jag skulle gilla den så hade jag väntat och se den till Halloween! Klart sevärd och underhållande.


GSI - Gruppen för särskilda insatser


Efter ett fem år långt förordnande som polis på Europol i Haag flyttar Johan Falk tillbaka till sin hemstad Göteborg. Han har fått en tjänst på en framgångsrik liten specialenhet, GSI – Gruppen för Särskilda Insatser, som punktmarkerar den grova organiserade brottsligheten. Men hur kommer det sig att denna lilla specialstyrka uppnår sådana förvånansvärda resultat där andra enheter fullständigt misslyckas? Hur ser egentligen GSI:s relation till de kriminella ut? Och vad är det för hemliga kuvert som förvaras i kassaskåpet hos chefen för länskrim? Långsamt öppnas Johans ögon för en värld han inte trodde fanns.

VAPENBRÖDER

Johan Falk är ute på ett rutinuppdrag med Göteborgspolisens specialenhet GSI. Tanken är att man med hjälp av en norsk undercoverpolis och en civil infiltratör i ett av Göteborgs tyngsta kriminella gäng, skall köpa loss sex stycken automatkarbiner och på så sätt få bort dem från gatan. Men plötsligt förändras allt när en ny okänd spelare blandar sig i leken och omedelbart vill ha loss inte bara dessa vapen utan ännu fler, inklusive pansarbrytande granater.

Jag tyckte om dem första Falk-filmerna och jag gillade även dem här. Den Harrison-liknande Johan Falk är väl rätt så cool men lite väl för lugn ibland och när han har en konversation med någon så känns det som om han ska göra slut med dem..."men du..." haha.Jo,jag är inte en sucker för svenska filmer men vissa funkar och det gjorde dem här! Go Falk!