"What keeps you awake nights, Mr.Dillinger? "


Public Enemies

Historien utspelar sig under brottsvågens år 1933-34 när gangsterlegenderna John Dillinger, Baby Face Nelson och Pretty Boy Floyd härjade fritt i USA. Regeringen försök att stoppa dem ledde till att J. Edgar Hoover tillsatte Melvin Purvis för att leda den ökända jakten på Dillinger som förvandlade FBI till landets första federala poliskår.

Johnny Depp,Christian Bale,Marion Cotillard,Stephen Dorff,David Wenham,Channing Tatum

Johnny Depp!!*dreglar*. Tråkiga med denna filmen är att man vet hur den kommer att sluta. Jag gillade filmen (tyckte den va lite seg ibland) men jag hade inte tackat nej till lite fler bankrån och kanske lite mer våld. Älskade deras kläder,rikitgt grymma.

"Bye-bye, blackbird
"Moon

250,000 miles from home, the hardest thing to face...is yourself

Astronauten Sam Bell räknar sina dagar på Lunar Industries där han varit i tre år. Nu vill han tillbaka till jorden igen. Han ser ensam över traktorerna på månen som samlar helium från månens ytskikt men längtar efter sin fru och dotter och bearbetar arbetets monotoni med att sköta om blommor, fortsätta på sin föregångares träskulpturer och interagera med stationens dator Gerty. Hans krafter börjar dock sina och när han en dag vaknar efter en lång vila börjar han ana att hans närvaro på månen inte handlar om vad han först trodde.


Sam Rockwell,Kevin Spacey
(röst)

Jag hade väldigt svårt att komma in i filmen,det tog för mig att förstå vad som pågick. Men när jag väl förstod vad som hade hänt så gillade jag storyn. Väldigt snnorlunda. Det hände inte mycket och ibland var det lite väl flummigt. Konstigt nog så var det faktiskt en fröjd att se! :)
Johan Falk: Operation Näktergal

Göteborgspolisens grupp för särskilda insatser, GSI, har fått order att identifiera och gripa de som ligger bakom den allt växande importen av unga kvinnor från öst som prostituerar sig på Göteborgs gator. Johan Falk rekryterar Hanna, en ung polsk tjej som jobbar i baren på en tysklandsfärja, för att infiltrera toppskiktet hos de som ligger bakom verksamheten. Men Hanna går längre i sin uppgift än vad någon hade räknat med, och situationen dras till sin spets när Johan och hans kollegor hamnar längre in i den moraliska gråzonen än någonsin tidigare...

Jakob Eklund

Jag blev faktiskt lite besviken på denna. Segare än dem andra och jag tycker att Johan Falk är ett as! (så som han beter sig mot Frank Wagner).
Johan Falk: De fredlösa


När en kvinnlig åklagare som driver ett mål mot ett av landets farligaste MC-gäng utsätts för ett sprängattentat, växer mediakarusellen och polisen anklagas nu mer kritiskt än någonsin för att inte rå på den organiserade brottsligheten. Men polisen är mer aktiv än vad media kan ana. Polisledningen ger order till den enhet som har som sin enda uppgift att arbeta mot den tyngsta organiserade brottsligheten - Gruppen för Särskilda Insatser - att sätta in alla tillbuds stående medel. Men mardrömmen är ett faktum när det kommer fram att attentatet har sitt ursprung i just de metoder som polisledningen sanktionerat, och fler attentat är på gång...

Jakob Eklund


Denna var lite bättre men inte lika bra som dem första. Lite mer hålligång i denna och den slutade sorligt på något sätt men ändå bra.
About Schmidt

Dear Ndugu...
Warren Schmidt är en helt vanlig amerikansk man. Han har varit gift med sin Helen i 42 år, har en vuxen dotter, har precis pensionerats samt mottagit en guldklocka för lång och trogen tjänst. Efter pensioneringen fortsätter han att gå upp klockan sju varje morgon precis som han gjort i hela sitt liv, men nu har ingenstans att ta vägen och ingenting att sysselsätta sig med. Hans tillvaro ska snart bli helt annorlunda än han någonsin kunnat drömma om och kanske är det så att det är just nu som det meningsfulla livet börjar...

Jack Nicholson,Kathy Bates,Dermot Mulroney

Har länge undvikit denna för att jag inte trodde att det skulle vara något att se men jag blev glatt överraskad!
Kunde inte sluta skratta när han öppnar upp sig för sitt fadderbarn och blir så himla arg.hahaha! Denna hade verkligen sina stunder och ibland tyckte jag faktiskt synd om honom och ibland inte.  Jack Nicholson är grymt bra och även i denna roll! Så hemskt att inse hur tråkigt liv man kan ha....
Quarantine

TV-reportern Angela Vidal och hennes kameraman ska göra ett reportage under ett nattskift på Los Angeles brandstation. Under en rutinutryckning till en liten lägenhet börjar dock märkliga saker att ske. Amerikansk version av [Rec]

Jennifer Carpenter,Jay Hernandez,Dania Ramirez

Varför?!Varför ska amerikanarna göra om varenda jävla film!? Är det så svårt att läsa undertexterna. Dem blir ju fan inte bättre!! Skitmög!!! Rec är så mycket bättre!!!
Ink


När mörkret lägger sig över staden och dom flesta sover, så börjar två osynliga övernaturliga krafter sin eviga kamp emot varandra. Den ena kämpar för att ge folk trygga, fridfulla och insiktsfulla drömmar som ska hjälpa människan att må bättre och lyckas ta sig vidare i livet med ett gott sinne och humör. Den andra kämpar för att ge så många som möjligt mardrömmar och undermedveten fasa som ska rasera deras liv. En dotter och hennes far blir fasta i denna drömvärd som inte är till för dom dödliga när deras sammanflätade undermedvetna befinner sig emellan varelserna när dom anfaller varandra. Ikväll finns ett högre pris än den brukar finnas, dom hotas av att förlora sin själar om inte rätt sida vinner kampen denna natt.

Väldigt unik film men fan vad skum den va! Jag har nog aldrig sett en film med just en sån här story eller ens i närheten av en sån story. Men själva skådespeleriet var inget att hurra för och i början så förstod jag inte  riktigt vad som va dröm och vad som va verklighet. Inget som föll mig i smaken...
The Limits of Control


For every way in, there is another way out.
Berättelsen om en mystisk ensling - en gangster på väg att avsluta sitt uppdrag, ett uppdrag tar honom ut på en resa genom Spanien.

Isaach De Bankolé,Tilda Swinton,John Hurt,Gael García Bernal,Bill Murray

Jag ångrade mig väldigt mycket att jag nästan såg igenom hela filmen. En av dem tråkigaste på länge!! Det händer inget den första timmen,man vet egentligen inte vad det är han håller på med. Inte speciellt mycket dialoger heller. Det springer runt en kåt brud hela tiden som har svårt att hålla kvar kläderna på kroppen och stönar hela tiden. (give me a break!) och alla dem stora namnen i denna filmen (som t.e.x. John Hurt) har bara en väldigt väldigt lite roll i denna filmen så för fan, slösa inte bort er tid på denna skitfilm.
Next Day Air


It's all in the delivery.Två brottslingar råkar av misstag få ett paket kokain lämnat till sig och de tror sig ha vunnit jackpot, men detta blir startskottet till en rad händelser som för alltid kommer att förändra tio människoliv. De två brottslingarna försöker göra vinst på kokainet men är samtidigt jagade av både säljaren och köparen.

Donald Faison,Mike Epps,Wood Harris,Mos Def,Cisco Reyes.

En sämre verision av Lock Stock and Two Smoking Barrels fast med svarta och latinos. Lite underhållande var den men den höll inte alls. Skådespeleriet var inget att hurra för fast det enda som gör att den får en tvåa är faktiskt slutet!

Kommentarer
Postat av: - Alexandra!

Public Enemies tyckte jag var riktigt bra! Johnny Depp är ett stort plus. :D Nu när du säger det, så hade det gärna fått vara lite mer rån och lite mer action. :)Ink lät lite annorlunda. Beskrivningen var dock lite luddig tycker jag. =/ Men se den vill jag.sv: Ja den är riktigt god den glassen! :D

Postat av: Gynning

Ha en fortsatt trevlig söndag

2009-11-08 @ 12:33:58
URL: http://frokengynning.blogg.se/
Postat av: takai

svar:

absolut inte :D

skrev en tenta igår på en LÖRDAG

så jag har en dag helg.

usch.,

2009-11-08 @ 12:58:25
URL: http://takai.blogg.se/
Postat av: Maria

aa från muse =)

2009-11-08 @ 14:35:38
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: Barnens Hjältar

Ok, får ta en titt på den Mary/Max då :-)

Ha en fin söndag!

2009-11-08 @ 14:44:56
URL: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Postat av: Stina

Sv: Tack! :D Gillar din header, den är supersöt ^^

2009-11-08 @ 16:27:02
URL: http://obsessivecuteness.blogg.se/
Postat av: Sanna

Public Enemies vill jag absolut se!

2009-11-08 @ 23:13:58
URL: http://sannakumlins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback