Dirty Cop


Streets of Blood


The Big Easy is losing the fight.En polismans partner dör under orkanen Katrina som drabbade New Orleans. Dock upptäcker han senare att hans partner kan ha blivit mördad och inte dött på grund av orkanen. En undersökning startas som tar honom och hans nya partner djupt in i den undre kriminella världen.

Val Kilmer,50 Cent,Sharon Stone,Michael Biehn.

Jag hade inga höga förväntningar av denna och det är jag glad över! Lite halv rörig film och på nått sätt så kom den inte riktigt igång. Inget speciellt bra skådespelarinsatts heller. Hade svårt ibörjan att förstå vem som var dirty cop och vem som va bad cop...eller ja,ska inte säga för mycket...lite rörig var den ju. Ger den en väldigt svag 2:a.


Pink forever and forever!

 

I want!♥


"What keeps you awake nights, Mr.Dillinger? "


Public Enemies

Historien utspelar sig under brottsvågens år 1933-34 när gangsterlegenderna John Dillinger, Baby Face Nelson och Pretty Boy Floyd härjade fritt i USA. Regeringen försök att stoppa dem ledde till att J. Edgar Hoover tillsatte Melvin Purvis för att leda den ökända jakten på Dillinger som förvandlade FBI till landets första federala poliskår.

Johnny Depp,Christian Bale,Marion Cotillard,Stephen Dorff,David Wenham,Channing Tatum

Johnny Depp!!*dreglar*. Tråkiga med denna filmen är att man vet hur den kommer att sluta. Jag gillade filmen (tyckte den va lite seg ibland) men jag hade inte tackat nej till lite fler bankrån och kanske lite mer våld. Älskade deras kläder,rikitgt grymma.

"Bye-bye, blackbird
"Moon

250,000 miles from home, the hardest thing to face...is yourself

Astronauten Sam Bell räknar sina dagar på Lunar Industries där han varit i tre år. Nu vill han tillbaka till jorden igen. Han ser ensam över traktorerna på månen som samlar helium från månens ytskikt men längtar efter sin fru och dotter och bearbetar arbetets monotoni med att sköta om blommor, fortsätta på sin föregångares träskulpturer och interagera med stationens dator Gerty. Hans krafter börjar dock sina och när han en dag vaknar efter en lång vila börjar han ana att hans närvaro på månen inte handlar om vad han först trodde.


Sam Rockwell,Kevin Spacey
(röst)

Jag hade väldigt svårt att komma in i filmen,det tog för mig att förstå vad som pågick. Men när jag väl förstod vad som hade hänt så gillade jag storyn. Väldigt snnorlunda. Det hände inte mycket och ibland var det lite väl flummigt. Konstigt nog så var det faktiskt en fröjd att se! :)
Johan Falk: Operation Näktergal

Göteborgspolisens grupp för särskilda insatser, GSI, har fått order att identifiera och gripa de som ligger bakom den allt växande importen av unga kvinnor från öst som prostituerar sig på Göteborgs gator. Johan Falk rekryterar Hanna, en ung polsk tjej som jobbar i baren på en tysklandsfärja, för att infiltrera toppskiktet hos de som ligger bakom verksamheten. Men Hanna går längre i sin uppgift än vad någon hade räknat med, och situationen dras till sin spets när Johan och hans kollegor hamnar längre in i den moraliska gråzonen än någonsin tidigare...

Jakob Eklund

Jag blev faktiskt lite besviken på denna. Segare än dem andra och jag tycker att Johan Falk är ett as! (så som han beter sig mot Frank Wagner).
Johan Falk: De fredlösa


När en kvinnlig åklagare som driver ett mål mot ett av landets farligaste MC-gäng utsätts för ett sprängattentat, växer mediakarusellen och polisen anklagas nu mer kritiskt än någonsin för att inte rå på den organiserade brottsligheten. Men polisen är mer aktiv än vad media kan ana. Polisledningen ger order till den enhet som har som sin enda uppgift att arbeta mot den tyngsta organiserade brottsligheten - Gruppen för Särskilda Insatser - att sätta in alla tillbuds stående medel. Men mardrömmen är ett faktum när det kommer fram att attentatet har sitt ursprung i just de metoder som polisledningen sanktionerat, och fler attentat är på gång...

Jakob Eklund


Denna var lite bättre men inte lika bra som dem första. Lite mer hålligång i denna och den slutade sorligt på något sätt men ändå bra.
About Schmidt

Dear Ndugu...
Warren Schmidt är en helt vanlig amerikansk man. Han har varit gift med sin Helen i 42 år, har en vuxen dotter, har precis pensionerats samt mottagit en guldklocka för lång och trogen tjänst. Efter pensioneringen fortsätter han att gå upp klockan sju varje morgon precis som han gjort i hela sitt liv, men nu har ingenstans att ta vägen och ingenting att sysselsätta sig med. Hans tillvaro ska snart bli helt annorlunda än han någonsin kunnat drömma om och kanske är det så att det är just nu som det meningsfulla livet börjar...

Jack Nicholson,Kathy Bates,Dermot Mulroney

Har länge undvikit denna för att jag inte trodde att det skulle vara något att se men jag blev glatt överraskad!
Kunde inte sluta skratta när han öppnar upp sig för sitt fadderbarn och blir så himla arg.hahaha! Denna hade verkligen sina stunder och ibland tyckte jag faktiskt synd om honom och ibland inte.  Jack Nicholson är grymt bra och även i denna roll! Så hemskt att inse hur tråkigt liv man kan ha....
Quarantine

TV-reportern Angela Vidal och hennes kameraman ska göra ett reportage under ett nattskift på Los Angeles brandstation. Under en rutinutryckning till en liten lägenhet börjar dock märkliga saker att ske. Amerikansk version av [Rec]

Jennifer Carpenter,Jay Hernandez,Dania Ramirez

Varför?!Varför ska amerikanarna göra om varenda jävla film!? Är det så svårt att läsa undertexterna. Dem blir ju fan inte bättre!! Skitmög!!! Rec är så mycket bättre!!!
Ink


När mörkret lägger sig över staden och dom flesta sover, så börjar två osynliga övernaturliga krafter sin eviga kamp emot varandra. Den ena kämpar för att ge folk trygga, fridfulla och insiktsfulla drömmar som ska hjälpa människan att må bättre och lyckas ta sig vidare i livet med ett gott sinne och humör. Den andra kämpar för att ge så många som möjligt mardrömmar och undermedveten fasa som ska rasera deras liv. En dotter och hennes far blir fasta i denna drömvärd som inte är till för dom dödliga när deras sammanflätade undermedvetna befinner sig emellan varelserna när dom anfaller varandra. Ikväll finns ett högre pris än den brukar finnas, dom hotas av att förlora sin själar om inte rätt sida vinner kampen denna natt.

Väldigt unik film men fan vad skum den va! Jag har nog aldrig sett en film med just en sån här story eller ens i närheten av en sån story. Men själva skådespeleriet var inget att hurra för och i början så förstod jag inte  riktigt vad som va dröm och vad som va verklighet. Inget som föll mig i smaken...
The Limits of Control


For every way in, there is another way out.
Berättelsen om en mystisk ensling - en gangster på väg att avsluta sitt uppdrag, ett uppdrag tar honom ut på en resa genom Spanien.

Isaach De Bankolé,Tilda Swinton,John Hurt,Gael García Bernal,Bill Murray

Jag ångrade mig väldigt mycket att jag nästan såg igenom hela filmen. En av dem tråkigaste på länge!! Det händer inget den första timmen,man vet egentligen inte vad det är han håller på med. Inte speciellt mycket dialoger heller. Det springer runt en kåt brud hela tiden som har svårt att hålla kvar kläderna på kroppen och stönar hela tiden. (give me a break!) och alla dem stora namnen i denna filmen (som t.e.x. John Hurt) har bara en väldigt väldigt lite roll i denna filmen så för fan, slösa inte bort er tid på denna skitfilm.
Next Day Air


It's all in the delivery.Två brottslingar råkar av misstag få ett paket kokain lämnat till sig och de tror sig ha vunnit jackpot, men detta blir startskottet till en rad händelser som för alltid kommer att förändra tio människoliv. De två brottslingarna försöker göra vinst på kokainet men är samtidigt jagade av både säljaren och köparen.

Donald Faison,Mike Epps,Wood Harris,Mos Def,Cisco Reyes.

En sämre verision av Lock Stock and Two Smoking Barrels fast med svarta och latinos. Lite underhållande var den men den höll inte alls. Skådespeleriet var inget att hurra för fast det enda som gör att den får en tvåa är faktiskt slutet!

Google me bitch! I might be famous one day.

Mary and Max


Animerad film om en osannolik vänskap mellan två brevvänner; Mary en ensam åttaårig flicka som bor i en förort till Melbourne, och Max; en fyrtiofyra årig överviktig man i New York.

Toni Collette (röst), Philip Seymour Hoffman (röst),
Barry Humphries (röst), Eric Bana (röst)


Denna udda leranimationen gick rakt in i hjärtat! Sorgsen men ändå så himla fin!
Wrong Turn 3: Left for Dead


En grupp förrymda fångar och ett par fängelsevakter är djupt inne i skogarna i West Virginia när de blir attackerade av inavlade och missbildade rednecks.

Jag gillade ettan,tvåan var okej och trean suger! Fast denna gången så fick freaksen lite mer motstånd då dem hade förrymda brottslingar att handskas med men inget vidare.usch nej!
Surrogates


Human perfection. What could go wrong?
I en nära framtid där människan lever isolerad och bara integrerar genom robotar, undersöker två FBI-agenter ett mystiskt mord på en collegestudent. Utredningen leder dem till mannen som skapade fenomenet som tillåter folk att köpa robotversioner av sig själva, vilket gör att människorna kan uppleva livet indirekt från sofforna i sina egna hem. Frågan är vem som är verklig och vem man kan lita på.

Bruce Willis,Radha Mitchell,Rosamund Pike,Ving Rhames,James Cromwell


Kul koncept men lite för tunnt. Gillar Bruce Willis,men detta är inte en av hans starka roller. Hade velat se mer!
Go FastPolisen Marek, en actionfylld fransk kombination av Donnie Brasco och Jason Bourne, har fått i uppdrag att infiltrera en marockansk knarkliga. Med supertrimmade Go Fast-sportbilar transporterar de knark från Marocko, över Gibraltarsundet till Spanien och längs landsvägarna i ett halsbrytande tempo upp till Frankrike. Det finns bara ett sätt att stoppa dem: Go Faster!

Fransk actionrulle,fick lite Beck-känsla över det hela i början. Ok,inget mer.
Fri os fra det ondeJohannes, en framgångsrik advokat, har med sin perfekta familj precis flyttat tillbaka till den lilla ort han växte upp i. Där har hans allmänt misslyckade bror Lars, som kör lastbil fram och tillbaka till kontinenten för chefen Ingvar, blivit kvar. På tivolit firar man jubileum men när ett dödsfall inträffar drabbar mardrömmen den lilla staden.

Lene Nystrøm,Lasse Rimmer,


Väldigt stark film!man fick riktigt ångest av att se denna. Bra skådespeleri. Vissa karaktärer var riktigt sviniga, några stunder så ville man bara hoppa in i tvrutan och slå skiten ur dem. Aqua-Lene är med!:D
The Informers


Greed is good. Sex is easy. Youth is forever.
Under en vecka 1983 får vi följa filmproducenter, rockstjärnor och andra karaktärer med avsaknad av moral. Deras äventyr är fyllda av sex, droger och våld

Kim Basinger,Billy Bob Thornton,Mickey Rourke,Winona Ryder,
Rhys Ifans,Amber Heard,Brad Renfro


Väldigt deppig och meningslös film. Alla var svin rakt av och alla knullade alla.Hade velat ha ett helt annat slut på detta elände!
Monsters vs Aliens:

Mutant Pumpkins from Outer SpaceDet är Halloween...den enda kvällen på året som monster faktiskt får skrämmas. Ett UFO anländer till jorden och skapar kaos i lilla Modesto.

Kortfilm.Rätt så underhållande!B.O.B är ju den som får mig att asgarva!

The Missing Link: [about to smash a pumpkin] Hey, pal, you're about to get Cool-Whipped.
B.O.B.: Wait. wait. I think I can reason with them. My mother was a tomato. I speak produce.
[B.O.B. talks to a pumpkin, pumpkin replies back, B.O.B. gasps from its reply]
Dr. Cockroach Ph.D.: What did he say?
B.O.B.: Horrible things... about my mother... in a salad bar.
The Tournament


Every Ten Years The World's Greatest Assassins Gather ... Only One Will Survive
Var sjunde år tävlar 30 av världens farligaste lönnmördare i en tävling vid namn The Tournament.

Robert Carlyle,Ving Rhames,Kelly Hu,Ian Somerhalder


Helt okej film!En massa meningslös action!I like a lot! Ian Somerhalder var lätt favoriten i denna film!
Paranormal Activity


What Happens When You Sleep?
Ett ungt par misstänker att deras hus är hemsökt och för att skaffa bevis installerar de en övervakningskamera som ska registrera allt som händer när de sover.

Fan vad jag gillade denna filmen! Under vissa scener så satt man förstenad och väntade ivrigt på vad som skulle hända.Jag hade dock velat se mer scary shit men den funkade!Jag blev skrämd!!!Tydligen så finns det fler än ett slut på denna och jag måste se dem andra alternativen!
Rööperi

Baserar sig på Harri Nykänens och Tom Sjöbergs intervjuroman där händelserna genom åren i den ökända stadsdelen av Helsingfors behandlas. Filmen utspelar sig till största delen mellan 1966 och 1979 och man får följa intrigerna från såväl de kriminellas sida som polisens.

Första finska långfilmen man ser och den var faktiskt helt okej!
Up


"Won't you please be my prisoner, please please please!"
Carl Fredricksen har i hela sitt liv längtat efter att få upptäcka världen och leva livet. Men vid 78 års ålder verkar det vara aningen sent, tills en ödes nyck (den ihärdiga 8-årige scouten Russell) ger honom en ny chans. "Upp" tar oss med på ett spännande äventyr där det omaka paret träffar på oländig terräng, oväntade bovar och djungelvarelser. Så nästa gång du letar efter äventyr - se Upp!

Sockersöt och väldigt snyggt gjort.Färgglad! Men storyn är lite för tunn tycker jag. Vissa karaktärer var ju rätt så lustiga. Jag garvade som fan när hundarna ser en ekorre och stelnar till.hahaha!

Stan HelsingHandlingen utspelar sig på Halloween-natten när en videobutiksanställd, Stan Helsing, motvilligt måste rädda en stad från de sex mest fruktade monstren i filmhistorien.

Leslie Nielsen

Samma skit som dem andra skitfilmerna! (Epic Movies,Disaster Movies m.m.)

Förstår inte att jag såg hela filmen!

A Perfect Getaway


6 Strangers. 2 Killers. No Getting Away.
En smekmånad på Hawaii förvandlas för två nygifta till något farligt när de upptäcker att de har blivit förföljda av ett par mördare.

Steve Zahn,Milla Jovovich,Timothy Olyphant,Kiele Sanchez

Rätt så underhållande. Kunde nästan räkna ut hur den skulle sluta.Hade varit bättre med ett annat slut (ska inte säga hur jag vill att den ska sluta för då avslöjar man för mycket!).
Den funkar! Steve Zahn var bra!!Children of the Corn


Children of the Corn handlar om ett par som hamnar i en liten småstad mitt i USA där alla vuxna verkar vara försvunna och något mystiskt rör sig i majsfälten. Stephen King har här tillsammans med regissören skrivit ett filmmanus mer troget den litterära förlagan

Daniel Newman,David Anders,Kandyse McClure

Så jävla kass!!!Jag ville se mer blod!!!Burton Stanton var lite het! :)

Four Christmases


Paret Brad och Kate träffas på en biograf på självaste julafton. De har båda tagit sin tillflykt dit för att slippa besvärliga familjesammankomster. De blir kära och inser att deras lycka ligger i att försätta undvika sina diskfunktionella familjer, varje år hittar de på än värre lögner för att slippa fira jul med sina familjer. Denna jul är planen att fly till Maldiverna, men flygplatsen stängs ned och alla flyg blir inställda. Paret tvingas tacka ja till en familjemiddag hos Kates mamma. Det ena leder till det andra och innan de vet ordet av har paret lovat att fira jul med samtliga av sina fyra frånskilda föräldrar.

Vince Vaughn,Reese Witherspoon,Robert Duvall,Sissy Spacek,
Jon Voight,Mary Steenburgen,Tim McGraw

Rätt så smålustig men tappade mycket i slutet.Man vet hur sådana här filmer slutar.Lustig att se hur lång Vince är och hur liten Reese är..fniss fniss.

"Boys, I don't want to speak ill of your mother on Christmas, but she's nothing but a common street whore.
"