Did any of you Dum-Dums bring me Gum Gum?
PUSH (2009)

En grupp unga amerikaner med övernaturliga krafter gömmer sig från en hemlig amerikansk statlig myndighet. För att undgå byrån för alltid måste de gå ihop och tillsammans utnyttja sina olika krafter och förmågor.

En dålig blandning av X-men och Jumper (som också är kass!). Fångade verkligen inte mitt intresse fast jag såg ändå hela filmen,visst det fanns en sådär hyfsad cool actionscen but thats it! Dakota Fanning har aldrig varit en favorit hos mig,tycker att hon ser lite läskig ut, men hon spelar väldigt bra med tanke på hennes ålder. Men den suger!Så se den inte om ni nu inte vill kasat bort 111 min av er liv.Ert val.

DÖD SNÖ

En grupp ungdomar åker upp till en stuga i de norska bergen för att roa sig och åka snöskoter. Under andra världskriget använde dock de ockuperande nazisterna området till hemska företeelser... Snart börjar nazist-zombier vakna upp ur snön och attackera.

Vem älskar inte Zombiefilmer??Jag hade säkert kunnat överleva en zombieattack idag med tanke på hur många jävla monsterfilmer man har sätt. Denna var en zombiefilm fast på norska. Rätt så grymma scener fast det finns bättre men helt klart underhållande.En skön skräck-komedi!

THE UNINVITED

Anna återvänder hem efter att ha varit på ett mentalsjukhus på grund av mammans död. Hemma återförenas hon med sin älskade syster, men möts också av en distanstagande pappa samt hans nya fru som försöker ta över mammans roll i huset. Första natten i huset ser den yngre systern Anna ett spöke som varnar henne för styvmamman. Det står då klart för henne att styvmamman är farligare än vad man tror. Nu måste systrarna övertyga sin pappa om styvmammans riktiga jag - om de överlever. Nyinspelning av den sydkoreanska thrillern "Janghwa, Hongryeon".

Den var bättre än vad jag trodde den skulle vara. Bra skådespeleri och story,både jag och pojkvännen hade klurat ut hur den skulle sluta rätt så snabbt.Lite förutsägbar men den funkade fint för mig.  Har sett A Tale of two sisters innan och denna var mycket bättre. :)

Anna: [going through Rachael's stuff] Geez when are they bringing in the stripper pole.
Alex: I know, she's like a crack-whore without the dignity.

NATT PÅ MUSEET 2

Larry Daley (Ben Stiller) återvänder tillsammans med många av de kända ansiktena från första filmen och ännu fler historiska karaktärer. Den här gången utspelar sig historien på Smithsonian Institute som består av inte mindre än 17 olika museum och 136 miljoner museieföremål...

Alldeles för tramsig och barnslig (ja,även för mig!).Detta är ju en film som är helt klart riktade till dem lite yngre. Man kanske fnissade till lite då och då men vissa scener var så himla dryga och bara tråkiga.Tyckte faktiskt att ettan var helt okej men denna?USCH NEJ! Hatade Amy Adams karaktär,jobbig jäkel.


Kommentarer
Postat av: M i c k a

yesbox, det är det jag menar, synd att man glömmer bort de äldre klipporna till film. det är ju inte så lätt att få tag i heller längre.

Postat av: Caroline Andersson

tack så hjärtligt :)

2009-07-13 @ 20:23:02
URL: http://lovelyc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback