"Why does everything I do sound like a leprechaun? "


The Lazarus Project


Efter att ha avtjänat sitt fängelsestraff är Ben tacksam för allt han har i livet – en vacker fru, en bedårande liten dotter och ett fast arbete. Livet leker. Men när han en dag oväntat blir av med jobbet, faller Ben tillbaka i gamla vanor och hjälper sin kriminelle bror vid ett rån som får ödesdigra konsekvenser. Ben döms till döden och måste nu ta farväl av sin familj och förbereda sig på det värsta. Men avrättningen får en oväntad utgång när Ben plötsligt återfår medvetandet och befinner sig på en kuslig psykiatrisk avdelning, där han får veta att han anställts som tillsyningsman. Var hans tidigare liv bara en dröm, eller är han nu en del av något ännu mer skrämmande?

Paul Walker.

Helt okej rulle. tyckte det var bra spelat av alla och storyn var bra fast man hade typ räknat ut om hur det skulle sluta fast det blev ju en twist på en twist och det var rätt så coolt.Fanboys


Ett par Star Wars-fans beger sig till Skywalker Ranch för att försöka stjäla en tidig kopia av "Star Wars Episod 1: Det mörka hotet" åt deras döende vän.

Kristen Bell, Jay Baruchel, Dan Fogler, Seth Rogen.

Rätt så skojig film!Inget wow över den men jag skrattade några gånger åt deras nördiga repliker och visst garvade jag när Star wars-nördarna slogs mot Star trek -töntarna. Seth Rogen medverkade i denna, itvå små roller faktiskt. Sinnes.

Hutch: Nobody calls Han Solo a bitch!
In the Electric MistDave Robicheaux försöker lösa mordet på unga flickor i en liten sydstatsort nära New Orleans när han stöter på en fyrtio år gammalt lik. Finns det några samband mellan morden? Kan mördaren finnas bland filminspelningsteamet som är i samhället för att spela in en film om amerikanska inbördeskriget?

Tommy Lee Jones, John Goodman, Peter Sarsgaard.

Väldigt sällan man ser just dramafilmer och visst denna funkade. Tommy Lee Jones har liksom aldrig gjort en riktigt stor roll men han passar som polis/scheriff som ska lösa alla fall,kosta vad det kosta vill..lite överdrivet men ni vet säkert vad jag menar :) Det var ju att gissa vem som var det psykotiska mördaren och det är alltid kul att sitta och gissa vem man tror det är som har utfört dessa dåd. Tycker att ni ska se den!I Love You, ManPeter Klaven är en man utan vänner som går på en serie av manliga dejter för att hitta en bestman till sitt bröllop. När han väl hittat en bestman vän sätter denna nya vän hans relation med fästmön på prov.

Paul Rudd, Jason Segel.

Paul Rudd är faktiskt en av mina nya favvisar,älskar hans karaktärer och hans "snappiga" repliker". Om ni gillar Dumpad, På Smällen så kommer ni att gilla denna! Jason Segel spelar en skitskön karaktär som du inte kan hata.hahaa. Om ni vill ha en trevlig och skrattfylld kväll så kan ni se denna!!!:)

Sydney Fife: This is the man cave, there's no women allowed in here. I got a jerk-off station for God's sake.


Kommentarer
Postat av: MALIN [malinworlin.blogg.se]

Svar: Ja, eller hur :)

Allt bra?

Postat av: Anonym

Att vara en stor bloggare idag handlar om att man ska vara så bitchig och blond som möjligt..Enligt mig är det fan idiotiskt!En stor blogg ska ha något värde,och en betydelse.Jag skriver en blogg,som handlar om självförtroende .Skriver om hur man bla kan hjälpa en kompis med dens självförtroende .Men jag tar upp saker som hur du tacklar grupptryck och alkohål.Men också komplex & anorexia . Skriver också om mobbing...Hur du tacklar det,eller va du ska göra om du ser någon bli mobbad osv.Även om du har bra självförtroende,så tycker jag att du ska kolla in den hära bloggen eftersom den är en vettig och viktig blogg som borde få synas.Mitt syfte är inte att bli känd bloggare,utan att hjälpa andra eftersom jag själv hade självmordstankar pga mitt dåliga självförtroende ( som idag är jätte bra)

Om du gillar den,lägg järna till den i bloglovin! Jag gör de samma,om du gör de <3ha de så himmla bra,

kram från JUNO - http://jjuno.blogg.se

2009-08-21 @ 00:37:54
Postat av: B R O W N S U G A R

sovgott )D

2009-08-21 @ 22:24:51
URL: http://brownsugar.blogg.se/
Postat av: pelle

HAHAHAHA, jag gillar din betygssättningar ;D

2009-08-21 @ 23:24:46
URL: http://pellespersonliga.se
Postat av: sara

fin blogg du har! =) allt bra?

2009-08-22 @ 10:45:32
URL: http://saraprynings.blogg.se/
Postat av: Linda - ndaiL

Hej hej!Hur är det idag? :)

2009-08-22 @ 12:53:46
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: Liuza

Jag vill se I love you, man :D jag har hört att den är rolig!

2009-08-22 @ 13:49:41
URL: http://liuzaa.blogg.se/
Postat av: fredrica

fin blogg!

2009-08-23 @ 16:23:11
URL: http://ffredricaaa.blogg.se/
Postat av: Nikolina

Hej va har du för dig? :D

2009-08-24 @ 18:26:58
URL: http://mjaubaby.blogg.se/
Postat av: ROXY

haha, den där star wars måste man ju bara se :D

2009-08-25 @ 16:39:42
URL: http://legoliv.blogg.se/
Postat av: Caroline, LINA FRANK

Godmorgon :-)

2009-09-20 @ 11:25:42
URL: http://carolinefrank.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback