"'How about it?' How about this? Try and fuck your way out of this one Mark! "


The Killing Room

Fyra personer anmäler sig till vad de tror är ett psykologiskt forskningsprojekt, men upptäcker att de istället blivit försökskaniner i ett brutalt program styrt av regeringen.

Peter Stormare, Chloë Sevigny , Nick Cannon, Timothy Hutton, Clea Duvall.

Helt klart mycket bättre än vad jag förväntade mig. Just det här sorts exprimenten är ju lite att ta i kanske men den fångade mitt intresse men slutet drog ner den ganska bra tyckte jag. Det är lite Saw-känsla över denna. Men jag tyckte den var bra  så den får:
Friday the 13th


Efter ett antal filmer om de hemska morden vid Crystal Lake får vi nu reda på hur allt inleddes genom en djupdykning i massmördaren Jason Voorhees dunkla ursprung. "Friday the 13th" fokuserar sig på historien som blev startskottet för alla grymma händelser vid Crystal Lake. I en återberättelse av originalfilmen "Friday the 13th" utspelar sig storyn till det klassiska sommarlägret där en mystisk mördare systematiskt massakrerar lägrets advokater.

Jared Padalecki, Danielle Panabaker, Derek Mears.

Skitfilm rakt igenom!Vafan ska dem göra remakes på allt!? En massa skitungdomar som dör hit och dit.Ja,det är ju nytt!Tycket inte alls att dem hade lagt ner någon speciell energi eller svett på denna film. En riktig besvikelse måste jag säga. Jag vill egentligen inte ge denne någon nalle alls men jag slänger in en för alla morden var ju rätt så underhållande att se.Die!Die!
The Boat That Rocked

"We have their testicles in our hands, Twatt, and it feels good."

Efter att Carl relegerats från skolan skickar hans mor honom till sin gudfar Quentin för att få honom på rätt spår igen. Men Quentin är chef på piratradiostationen Radio Rock, som sänder från en båt mitt ute i Nordsjön och är befolkad av en eklektisk grupp av rock&roll-DJ:er. 
Gänget leds av The Count, en stor och gapig amerikan som är kung över radiovågorna och leverför musiken. Han backas troget upp av sina medprogramledare Dave, ironisk, intelligent och grymt rolig; Simon, supertrevligoch ständigt på jakt efter sann kärlek; Midnight Mark, gåtfull, stilig och tystlåten; Wee Small Hours Bob, en natt-DJ vars intressen är folkmusik och droger; Thick Kevin, innehavare av den lägsta intelligensen mänskligheten någonsin sett; On-the-Hour John, nyhetsuppläsare samt Angus ”The Nut” Nutsford, troligen den mest irriterande mannen i Storbritannien.

Bill Nighy, Kenneth Branagh, Philip Seymour Hoffman, Rhys Ifans, Nick Frost.

Den började bra,underhållande ,härlig 60-tals musik och ett gäng galna engelsmän (+ en amerikanare!) på en båt ute till havs. Man kan ju säga att detta var en feelgoodfilm! :) Men tråkigt nog så tyckte jag att den bara tappade mer och mer  när den gick mot sitt slut.Lite tråkigt faktsikt. Jag ger den en väldigt svag trea för att den underhöll mig så bra i början. And that I cannot forget! Ett riktigt STORT plus för musiken,fan vad härligt alltså!
Walled In

En ung kvinna som nyss tagit ingenjörsexamen reser till en avskild plats för att övervaka rivningen av en mystisk byggnad. Hon upptäcker snart byggnadens hemska hemligheter och dess invånare, varav många var offer för en hänsynslös mördare som begravde sina offer levande innanför väggarna.

Mischa Barton.

Förutsägbar men ändå inte. Ingen vidare film och jag tror det är första gången jag ser Mischa Barton i en film,det kändes lite konstigt,någonting  med hennes röst,som om den inte passade in.haha.Ja,jag vet inte riktigt vad jag babblar om. Var ingen OC-nörd precis. den var inte ens lite läskig . Huset  var ändå lite coolt måste jag säga men detta höll inte upp filmen precis. Diggar fan inte den ungen alltså! den får en väldigt svag etta.


Kommentarer
Postat av: Rozaleen

ja, visst var den? yum :D

Postat av: Mindy

Hoppas att du får en skön fredag i solen.Blir det mycket festivalen för din del?

2009-08-14 @ 10:50:08
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: ellinor

svar. ah eller hur:P

2009-08-14 @ 10:56:11
URL: http://ellinorericsson.blogg.se/
Postat av: emma

haha ja =)

2009-08-14 @ 11:08:01
URL: http://lifeupsidedown.blogg.se/
Postat av: Tobias

Allt är bra :D sj?

2009-08-14 @ 11:08:05
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: ROXY

tjingeling snygging :>

idag skall de lekas, kalasa och vara glatt :)

vad skall du göra?

2009-08-14 @ 11:08:20
URL: http://legoliv.blogg.se/
Postat av: Mindy

Det blir att man kommer åka upp senare i dag för att fixa ett par nya byxor till min stora mage sen blir det en texas burgare en standar :)

2009-08-14 @ 11:11:53
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Tobias

ingenting :D ska bara vara hemma :D sj?

2009-08-14 @ 11:12:14
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Sanna

TACK!The boat that rocked är jag sugen på!

2009-08-14 @ 11:14:23
URL: http://sannakumlins.blogg.se/
Postat av: Rozaleen

en vän kommer på besök om några timmar, vi ska dricka lite vin & så ikväll :) själv??

2009-08-14 @ 11:14:46
URL: http://totalflopp.blogg.se/
Postat av: emma

dil och soucream du då?

2009-08-14 @ 11:14:57
URL: http://lifeupsidedown.blogg.se/
Postat av: sanna

Kom igen och ställ några frågor på frågestunden innan det är för sent! Jag länkar era bloggar också.

http://cherrysanna.blogg.se/2009/august/fragestund.html#commentPuss och kram (:

2009-08-14 @ 11:28:35
URL: http://cherrysanna.blogg.se/
Postat av: Anonym

okej härligt! jag ska på festival:) allt bra med dej idag? kram

2009-08-14 @ 11:33:59
URL: http://coconutkiller.webblogg.se/
Postat av: Jossan

Jag såg Fredagen den 13 ikväll. Uha, jag tyckte den var äcklig :SThe Killing Room verkar påminna ganska mycket om en annan film jag sett men glömt bort namnet på... :P :) Typ något om att de stängs in och luras i att de är med i ett tv-program där de utsätts för sina värsta rädslor men egentligen vill mördaren bara åt en tjej. :P

2009-08-15 @ 02:49:34
URL: http://thjossan.blogg.se/
Postat av: SANIBO

nice!

2009-08-16 @ 00:09:30
URL: http://ssanibo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback