I'll smoke it with ya bro, we'll go to the loony bin together. I don't give a fuck.
Still in Holland!Och här vill jag stanna!!Jag vill verkligen inte hem,visst jag saknar mina underbara vänner och min familj men jag vill inte hem än. Jag är inte beredd att gå tillbaka till den gråa världen än,jag vill inte börja jobba,jag vill inte behöva ha koll på tiden,jag ska inte ens behöva titta på klockan!!Jag vill bara ligga i solen och njuta av det underbara vädret och sen under kvällen sticka in till Amsterdam och titta på alla lustiga och intressanta karaktärerna som springer runt på stan,ta något gott att käka och bara chilla....det är väl inte så mycket begärt?

Vi stack in igår till Amsterdam under kvällen,satte oss på en Argentinsk restaurang och käkade en god köttbit,fick vänta lite väl länge men jag småkäkade på duttens räkcocktail. Efter maten så tog vi en runda på stan,tyvärr så va inga affärer öppna så vi fick fönstershoppa.Köpte med oss lite smågott till stugan. Väl "hemma" (stugan) så satte vi oss på verandan,chillade och spelade skitgubben. Så jävla nice väder det har varit.

Ja,vad är det fö planer idag då?
Om en timme så ska vi in till Amsterdam,vi tänkte käka nått i typ med chinabox (hade suttit fint nu) och se så skulle vi nog checka in Anne Franks Hus. Vi gick förbi där förra veckan och kön var fan inte och leka med,hoppas det inte är lika mycket folk idag för jag klara fan inte av att stå för länge i värmen....kanske kollapsar,vem vet. Sen så får vi ta det som det kommer. Har faktiskt sett en väska som jag är rätt så sugen på att köpa. Ska nog fanimej göra det idag!

Hej då underbara värld!!*PEACE*


Kommentarer
Postat av: Rockabilly babe

Detsamma :D

Postat av: Sassy

Holand verkar så mysigt!

Själv har jag haft det underbart i Berlin!

2009-08-11 @ 17:06:03
URL: http://eurotrash.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback