At Anne Franks place!Ännu en härlig dag! Idag så bestämde vi oss för att besöka Anne Franks hus. Kön in till huset var rena självmordet i mina ögon,den var lång och den slingrade sig över på en liten gata,jag har inget tålamod alls men jag ville gå in och titta och jag visste att dutten också ville det,men gnällde det gjorde jag och det blev inte bättre av att det började smådroppa,tack å lov så började det inte att ösregna för då hade jag fanimej gått därifrån. Tyvärr så fick man inte ta foto där inne,lite synt men det var kul att gå runt och se hur hennes rum såg ut och alla bilder som hon hade klistrat upp på väggen var fortfarande kvar.Det var coolt. Men det var stort och fan vad många trappor det fanns och branta var dem också,hur fan ska man gå i dem,jag kan lika bra krypa upp,det är nog säkrare. Att gå ner från dem är ju värre,du kan lika gärna bara slänga dig rakt ut i liten,det går snabbare...Men som sagt,det var en kul grej och jag ångrade inte att jag stod i den fruktansvärda långa och tråkiga kön.

Vad blev det för mat udag då?Jo,det blev chinabox och det var så himla gott att det vattnas i min mun just nu!Kollade på Borat innan,dutten har somnat på sängen och det sitter massa fulla amerikanare utanför stugan och super och sjungerfyller sånger. Hade kunnat skippat sångerna faktiskt men jag tror nog att jag överlever.Ska se om jag kan få lite liv i honom nu,ska kanske se eb film till....

Fredag är man i Sverige igen.

Kommentarer
Postat av: dIANA

ÅÅ låter som ni haft det super där!! Fler bilder på amsterdam=)

trevlig resa hem!

sAKNAR

2009-08-06 @ 22:31:42
Postat av: freja

coolt! synd att man inte ficm ta bilder dock.. :/

Postat av: Becca

Hej Diddi!!

Jo,vi hade skitkul!!!Vill inte vara hemma,vill åka tillbaka!!!!!

2009-08-08 @ 12:13:35
URL: http://pinkbecky.blogg.se/
Postat av: Diana

ÅÅ vad kul!! Berätta mer, vad gjorde ni mer? Pussar

2009-08-09 @ 21:38:42
Postat av: Becca

Vi var på en sexshow :P rätt så intressant måste jag säga..hehe..lite museum,.Gay Pride...vi hyrde cyklar och cyklade till en liten söt by.NAAAAJS!

2009-08-11 @ 01:29:10
URL: http://pinkbecky.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback