"Boys, set the terror level at code brown, 'cause I need to change my pants. "
Monsters vs Aliens


En meteorit träffar en ung flicka och förvandlar henne till ett stort monster. Hon blir snabbt uphämtad och tagen till en statlig förvaring där hon får umgås med en grupp monster som också samlats in genom åren...

Röster: Seth Rogen, Paul Rudd, Reese Witherspoon, Kiefer Sutherland,Stephen Colbert, Hugh Laurie.

B.O.B, jelly-bloppben som va en tomat innan, var lätt den roligaste figuren under hela filmen. Det kändes som om jag skrattade åt allt han sa och den gigantiska Insectosaurus var verkligen en märlikg varelse men den hade verkligen sin charm. Halvt rolig. Utan blobben så hade det inte varit något att hänga i julgranen . Men en stark trea får den! Tack vare B.O.B!

Dr. Cockroach Ph.D.: [about B.O.B] You must forgive my friend, but as you can see, he has no brain.
B.O.B.: Turns out, you don't need one. Totally overrated! I don't even have to...
[Starts gasping for air]
B.O.B.: I forgot how to breathe! Help me, Doctor Cockroach!
Dr. Cockroach Ph.D.: Suck in, B.O.B.
B.O.B.: [breathes normally] Thanks, Doc. You're a life saver.


B.O.B.: [after catching Derek] Derek, You're a selfish jerk, and guess what? I've met someone else. She's limegreen, she has 14 little chunks of pineapple inside of her and she is everything i deserve in life! I'm happy now Derek, without you. It's over!

Susan Murphy: [Fighting the robot] B.O.B.!
B.O.B.: What?
Susan Murphy: Help me!
B.O.B.: Sorry, I was just staring at this bird over there.

Echelon Conspiracy


Mystiska sms lovar en ung amerikansk ingenjör rikedomar, för att sedan göra honom till målet för en dödlig internationell sammansvärjning. Agenter jagar honom över hela jordklotet, medans en person i regeringen med mycket makt följer en mystisk agenda som hotar världens stabilitet.

Shane West, Edward Burns, Ving Rhames, Martin Sheen.

Var halvspännande i början men sen när man förstod vad allt handlade om så sjönk mitt betyg. Löjlig story och inget vidare bra skådespeleri. Don't waste your time!The Grudge 3


En kvinna från Japan åker till Chicago, USA. Hon har övernaturliga krafter och ska stoppa den onda anden Kayako som hemsöker en lägenhet. Den tredje amerikanska Grudgefilmen.

Varför ska dem göra uppföljare på uppföljare?! Om tvåan floppar,varför gör man en trea? Ja,jag förväntade mig inte mycket av denna skitfilm men jag bestämde mig ändå för att se den. Vilket slöseri med tid. Inget var bra med denna film.Allt sög!Men jag ger den en fucking nalle för jag såg igenom hela skitet så det fanns nått pyttelitet som höll mig kvar i soffan,var det nu va...
Grace


Madeline föder ett dödfött barn. Efter att ha försökt att få barn i flera år bestämmer hon sig för att ta hand om det dödfödda barnet ändå, för att hantera sorgen. Efter en tid vaknar barnet, en flicka, till liv och Madeline döper henne till Grace. Men ganska snart märker hon att det är något som inte stämmer med Grace.

Helt jävla rubbad film! Just storyn har jag nog inte varit med om innan, lite lik Rosemarys baby men ändå inte, denna är helt sinnessjuk och jag måste nog säga att det var nog fan inte en enda frisk människa i filmen. Alla var fucked up i huvudet (på sitt lilla sätt) och det blev för mycket. Kaka på kaka liksom. Helt och hållet fånig!Each and every man under my command owes me one hundred Nazi scalps... and I want my scalps!

Inglourious Basterds


Frankrike är ockuperat av nazisterna under andra världskriget, en grupp judisk-amerikanska soldater kända som The Basterds är speciellt utvalda för att sprida skräck genom Tredje riket med hjälp av skalpering och brutalt mördande.

Brad Pitt,Diane Kruger,Eli Roth.

Hur kan man inte älska Tarantinos nya Inglourious Basterds! Brad Pitt är suverän som Aldo Raine.
Karaktären Hans Landa (judejägaren) var även väldigt bra spelat! Så man kan ju säga att dem här två lyfte filmen rätt så bra! Dock hade jag förväntat mig råare scener och mycket mer blof men jag älskade den ändå! Långa dialoger men väldigt bra och spännande,man sitter liksom och väntar på att något kommer att hända och spänningen stiger och stiger.

Om ni älskar Tarantino och Brad pitt!! Ja! Va fan väntar ni på!!!??
Col. Hans Landa: Now if one were to determine what attribute the German people share with a beast, it would be the cunning and the predatory instinct of a hawk. But if one were to determine what attributes the Jews share with a beast, it would be that of the rat. If a rat were to walk in here right now as I'm talking, would you treat it to a saucer of your delicious milk?
Perrier LaPadite: Probably not.
Col. Hans Landa: I didn't think so. You don't like them. You don't really know why you don't like them. All you know is you find them repulsive. Consequently, a German soldier conducts a search of a house suspected of hiding Jews. Where does the hawk look? He looks in the barn, he looks in the attic, he looks in the cellar, he looks everywhere *he* would hide, but there's so many places it would never occur to a hawk to hide. However, the reason the Führer's brought me off my Alps in Austria and placed me in French cow country today is because it does occur to me. Because I'm aware what tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity.Män som hatar kvinnor


Mikael Blomkvist, ekonomireporter, döms till fängelse för förtal av finansmannen Wennerström, och beslutar sig för att ta time-out från sitt jobb på tidskriften Millennium. I samma veva får han ett ovanligt uppdrag. Henrik Vanger, tidigare en av landets främsta industriledare, vill att Blomkvist ska skriva släkten Vangers historia. Men det visar sig snart bara vara en täckmantel för Blomkvists verkliga uppgift: att ta reda på vad som hänt Vangers unga släkting Harriet, som varit spårlöst försvunnen i snart fyrtio år. Till sin hjälp får han Lisbeth Salander, en ung strulig tjej, tatuerad och piercad, men också professionell hacker och med unika egenskaper som gör henne till en oslagbar researcher.

Noomi Rappace,Michael Nyqvist, Peter Haber.

jag är inte speciellt förtjust i svenska filmer men vissa funkar för mig och denna var väldigt bra! Vissa scener var grymma,tyckte jättesynd om Lisbeth Salander,mycket skit hon får ta. Hemsk historia men väldigt bra! Om ni nu har svårt för svenska filmer som jag nu har så tycker jag att ni ska ge denna en chans! Helt klart sevärd! Sjukt bra!!! Ska skaffa denna filmen till min samling!:)"Why does everything I do sound like a leprechaun? "


The Lazarus Project


Efter att ha avtjänat sitt fängelsestraff är Ben tacksam för allt han har i livet – en vacker fru, en bedårande liten dotter och ett fast arbete. Livet leker. Men när han en dag oväntat blir av med jobbet, faller Ben tillbaka i gamla vanor och hjälper sin kriminelle bror vid ett rån som får ödesdigra konsekvenser. Ben döms till döden och måste nu ta farväl av sin familj och förbereda sig på det värsta. Men avrättningen får en oväntad utgång när Ben plötsligt återfår medvetandet och befinner sig på en kuslig psykiatrisk avdelning, där han får veta att han anställts som tillsyningsman. Var hans tidigare liv bara en dröm, eller är han nu en del av något ännu mer skrämmande?

Paul Walker.

Helt okej rulle. tyckte det var bra spelat av alla och storyn var bra fast man hade typ räknat ut om hur det skulle sluta fast det blev ju en twist på en twist och det var rätt så coolt.Fanboys


Ett par Star Wars-fans beger sig till Skywalker Ranch för att försöka stjäla en tidig kopia av "Star Wars Episod 1: Det mörka hotet" åt deras döende vän.

Kristen Bell, Jay Baruchel, Dan Fogler, Seth Rogen.

Rätt så skojig film!Inget wow över den men jag skrattade några gånger åt deras nördiga repliker och visst garvade jag när Star wars-nördarna slogs mot Star trek -töntarna. Seth Rogen medverkade i denna, itvå små roller faktiskt. Sinnes.

Hutch: Nobody calls Han Solo a bitch!
In the Electric MistDave Robicheaux försöker lösa mordet på unga flickor i en liten sydstatsort nära New Orleans när han stöter på en fyrtio år gammalt lik. Finns det några samband mellan morden? Kan mördaren finnas bland filminspelningsteamet som är i samhället för att spela in en film om amerikanska inbördeskriget?

Tommy Lee Jones, John Goodman, Peter Sarsgaard.

Väldigt sällan man ser just dramafilmer och visst denna funkade. Tommy Lee Jones har liksom aldrig gjort en riktigt stor roll men han passar som polis/scheriff som ska lösa alla fall,kosta vad det kosta vill..lite överdrivet men ni vet säkert vad jag menar :) Det var ju att gissa vem som var det psykotiska mördaren och det är alltid kul att sitta och gissa vem man tror det är som har utfört dessa dåd. Tycker att ni ska se den!I Love You, ManPeter Klaven är en man utan vänner som går på en serie av manliga dejter för att hitta en bestman till sitt bröllop. När han väl hittat en bestman vän sätter denna nya vän hans relation med fästmön på prov.

Paul Rudd, Jason Segel.

Paul Rudd är faktiskt en av mina nya favvisar,älskar hans karaktärer och hans "snappiga" repliker". Om ni gillar Dumpad, På Smällen så kommer ni att gilla denna! Jason Segel spelar en skitskön karaktär som du inte kan hata.hahaa. Om ni vill ha en trevlig och skrattfylld kväll så kan ni se denna!!!:)

Sydney Fife: This is the man cave, there's no women allowed in here. I got a jerk-off station for God's sake.


Ukraine Got Talent 2009 Winner

Ukraine Got Talent 2009 Winner

Kseniya Simonova - Sand AnimationFan vad grym hon är!! men så tänker man:
"Hur många är duktiga på detta?"
"Vem bestämmer sig för att bli grym på att skapa
otroliga bilder bara med sand?"
"Och när upptäcker man sin talang?"
"I sandlådan?"

Men fan vad coolt det är! Jag satt bara och gapade genom hela snutten :)
GRYMT!!!

Only unfulfilled love can be romanticVicky Cristina BarcelonaTvå amerikanska turister i Barcelona blir föremål för en målares intresse. Saker kompliceras av att hans före detta hustru, som tidigare försökt döda honom, dyker upp.

Javier Bardem, Penélope Cruz, Scarlett Johansson, Rebecca Hall.Jag gillade hur den började ,om den hade fortsatt så genom hela filmen och ett helt annat slut så hade jag lätt kunnat ge den 4 små söta björnar men så blev det tyvärr inte. Älskade Penélope Cruz karaktär, den ostabila och tempramentsfulla exet som får sina små vredesutbrott. Alla är lite för kärleksfulla ibland,det ligger väl i den spanska luften. Woody Allen har aldrig riktigt varit min favorit men denna är nog en av hans bästa( dem jag har sett iallafall). Bra skådespelare! Speciellt Penélope Cruz! Tummen upp för henne!:)
Jag ger den tre små söta björnar och ett plus i kanten ! :)

"Look, fuckstick, I'm incredibly busy. So why don't you get the hell out of here before I snap your dick off and jam it into your ass... "

Hejsan Hoppsan!

Ja,det blev dock ingen utgång igår. Mamma komförbi på dagen och vi spelade först lite tv-spel ( Street Fighter och Soul Calibur) och sen så blev det Alfapet med  Baileys och vi avslutade med yatzy! Trevligt var det verkligen! Efter det så begav sig mamma hemåt och vi fortsatte att slöa oss lite på soffan och tittade på Mia och Klara Säsong 2 som jag äntligen har börjat att se på nu.Efter en stund så begav vi oss till Hemmakväll,kollade in lite filmer,måste ju utöka vår filmsamling!
Det blev tre godingar till vår filmsamling:South Park- Bigger, Longer and uncut (1999)
Denna såg jag faktiskt på bio! Älskar South Park och dears grova språk.Så förbjudet och så intressant! Jag älskar serien och avgudar filmen. Självklart så är det ju Eric Cartman som är den underhållande men jag gillar även Butters,så himla söt.Ingen vidare bra gjort man kan ju säga men det gör inte så mycket för allt dem säger är ju så "förbjudet" att South Park blir : "WOW!!!!".Så denna måste jag ha i samlingen ju!
Pineapple Express (2008)
Jäkla rolig stonerfilm med Seth Rogen och James Franco. Vi har väl alla en favorit i en film som oftast brukar vara korkad,roligare eller ja,som sagt stjäler "showen" . James Franco är en av dem som gör det i denna filmen. Han är langaren som är hög konstant och kommer med sina skumma ideér som folk bara lyfter ögonbrynen åt. Ja,jag garvar och garvar! Denna underhåller mig från början till slut!


Tropic Thunder (2008)
Denna såg vi på bio! Rolig var den men jag köpte mycket denna för Tom Cruise lilla roll som Les Grossman, producenten med väldigt kort stubin och gud vilket humör han har!Jag såg fan inte att det var han först,han har på sig en fattysuit (det måste han ju bara ha!) ,han är skallig (med lite hår på sidorna), glasögon och skägg. Han dansar lite i filmen och det för mig var höjdpunkterna i filmen.hahaha. så klockren!

Idag så ska man träffa Rouaa!!:D
När vet man aldrig :P hehehehe ♥


Frozen inside without your touch
How can you see into my eyes like open doors

Leading you down into my core
 Where I've become so numb
Without a soul My spirit's sleeping somewhere cold
Until you find it there and lead it back home

One look could kill.My pain, your thrill.Malmöfestivalen började ju igår så jag och dutten bestämde oss för att ta en promenad dit. Skulle träffa muffe där och vi tog en runda och sen fikade vi på gågatan. Mysigt. Drack varm choklad ,mycket gott och tyvärr så rökte man mer än man hade förväntat sig. Veckor sen man handlade ett paket cigg men igår så var man lite sugen på att dricka och man vet vart det leder till och man ville ju inte tigga hela tiden från Lana. Efter en trevlig fika så cyklade Lana hem och vi fortsatte vår promenad genom stan och kollade runt vad dem hade detta året. Inget speciellt,som vanligt då. Fast jag var väldigt sugen på att testa kräftor,har aldrig varit på en kräftskiva innan men det var så jäkla mycket folk där så vi bestämde oss för att fortsätta hemåt. Träffade på Macki( duttens bror) så han joinade oss till Folkets Park där vi tog en öl/cider,fick sällskap av tre helt okända killar,som kanske hade druckit lite för mycket,den ena var lite flörtig..hehe.*fniss fniss* Trevliga var dem och jag hade kul,sen som kom det fler folk som macki och dutten kände. Efter några öl/cider så gick vi hem till Macki och fortsatte där,trevligt! Käkade korv...så jäkla gott det var! :) När klockan närmade sig elva så gick några till stan igen men vi bestämde oss för att gå hem. Macki tappade något väldigt tungt på sin fot så han kände att han behövde vara ensam (det såg ut som han hade väldigt stor smärta,frågade om vi skulle ringa efter en ambulans men så illa var det tydligen inte).
Fun Fun Fun! Lite bakis är man idag fast jag lever.Har ätit en god frukost och kollat lite på Mia och Klara.
Snart får man besök av mamma,ska sitta och spela lite. Kanske malmöfestivalen sen.Eller båten?Får se hur det blir!

"Do you have bathrooms here or do I have to shit in a plant? "

Detta är inte första gången jag ser denna och det kommer verkligen inte vara den sista heller! Jag skojar nog inte om jag säger att jag skrattar lika mycket varje gång jag ser denna, dem rappa replikerna och alla sinnessjuka karaktärerna som är spelnördar och röker en massa gräs. Den är så himla underhållande! Tråkigt nog så ät det väldigt svårt att få tag på denna filmen för den måste jag verkligen ha i min filmsamling.


Grandma's Boy


Sex. Drugs. Nakedness. Rude language... And proud of it!

Om dagarna är 35-åriga Alex världens äldsta speltestare, men på natten utvecklar han det nästkommande storspelet för X-Box generationen. När en av hans rumkompisar spenderar alla pengar på taiwanesiska nakendansöser så sparkas Alex ut från lägenheten och får lov att flytta till sin mormor och hennes vänner Grace och Bea.Jeff: Do you have bathrooms here, or do I have to shit in a plant?
Shiloh: BAHAHAHA! Stupid FUCKING idiot! Red-shirted ASS! You guys think you're so fucking cool, it makes me sick! "Oh, let's go make fun of the vegans, and their crazy lifestyle!" We're not hurting anyone! Go eat a hamburger and choke on a cow dick!Dante: [looking around nervously while phone is ringing] What is that ringing? Do I have a tumor?Josh: I Loved them so much...
Alex: You Loved Who?
Josh: The Girls of Madam Camae's Phillipino Palace...
Josh: You've been spending our rent money on Phillipino hookers?
Josh: They're Not hookers, they're massage therapists.
Mover #2: Yeah, she'll massage your cock for money.
Mover #1: There's a word for that, I think it's hooker.
Josh: YOU'RE A HOOKER!Dante: I'll smoke it with ya bro, we'll go to the loony bin together. I don't give a fuck.Dante: Dr. Shakalu brought my some crazy Zimbabwe weed that turns you into a deer.
Alex: You do know that lions eat deer, right?
Dante: Thats true kid. Doctor, we gotta be careful.SE DETTA!!!DÖR AV FLABB!!!(eller är jag så lättroad??!!)Rolig som fan

!
Dante: Wow... where do you get your weed?
Mr. Cheezle: From you, Dante.
Dante: Oh... THAT'S RIGHT! What's up, Mr. Cheezle! !


"'How about it?' How about this? Try and fuck your way out of this one Mark! "


The Killing Room

Fyra personer anmäler sig till vad de tror är ett psykologiskt forskningsprojekt, men upptäcker att de istället blivit försökskaniner i ett brutalt program styrt av regeringen.

Peter Stormare, Chloë Sevigny , Nick Cannon, Timothy Hutton, Clea Duvall.

Helt klart mycket bättre än vad jag förväntade mig. Just det här sorts exprimenten är ju lite att ta i kanske men den fångade mitt intresse men slutet drog ner den ganska bra tyckte jag. Det är lite Saw-känsla över denna. Men jag tyckte den var bra  så den får:
Friday the 13th


Efter ett antal filmer om de hemska morden vid Crystal Lake får vi nu reda på hur allt inleddes genom en djupdykning i massmördaren Jason Voorhees dunkla ursprung. "Friday the 13th" fokuserar sig på historien som blev startskottet för alla grymma händelser vid Crystal Lake. I en återberättelse av originalfilmen "Friday the 13th" utspelar sig storyn till det klassiska sommarlägret där en mystisk mördare systematiskt massakrerar lägrets advokater.

Jared Padalecki, Danielle Panabaker, Derek Mears.

Skitfilm rakt igenom!Vafan ska dem göra remakes på allt!? En massa skitungdomar som dör hit och dit.Ja,det är ju nytt!Tycket inte alls att dem hade lagt ner någon speciell energi eller svett på denna film. En riktig besvikelse måste jag säga. Jag vill egentligen inte ge denne någon nalle alls men jag slänger in en för alla morden var ju rätt så underhållande att se.Die!Die!
The Boat That Rocked

"We have their testicles in our hands, Twatt, and it feels good."

Efter att Carl relegerats från skolan skickar hans mor honom till sin gudfar Quentin för att få honom på rätt spår igen. Men Quentin är chef på piratradiostationen Radio Rock, som sänder från en båt mitt ute i Nordsjön och är befolkad av en eklektisk grupp av rock&roll-DJ:er. 
Gänget leds av The Count, en stor och gapig amerikan som är kung över radiovågorna och leverför musiken. Han backas troget upp av sina medprogramledare Dave, ironisk, intelligent och grymt rolig; Simon, supertrevligoch ständigt på jakt efter sann kärlek; Midnight Mark, gåtfull, stilig och tystlåten; Wee Small Hours Bob, en natt-DJ vars intressen är folkmusik och droger; Thick Kevin, innehavare av den lägsta intelligensen mänskligheten någonsin sett; On-the-Hour John, nyhetsuppläsare samt Angus ”The Nut” Nutsford, troligen den mest irriterande mannen i Storbritannien.

Bill Nighy, Kenneth Branagh, Philip Seymour Hoffman, Rhys Ifans, Nick Frost.

Den började bra,underhållande ,härlig 60-tals musik och ett gäng galna engelsmän (+ en amerikanare!) på en båt ute till havs. Man kan ju säga att detta var en feelgoodfilm! :) Men tråkigt nog så tyckte jag att den bara tappade mer och mer  när den gick mot sitt slut.Lite tråkigt faktsikt. Jag ger den en väldigt svag trea för att den underhöll mig så bra i början. And that I cannot forget! Ett riktigt STORT plus för musiken,fan vad härligt alltså!
Walled In

En ung kvinna som nyss tagit ingenjörsexamen reser till en avskild plats för att övervaka rivningen av en mystisk byggnad. Hon upptäcker snart byggnadens hemska hemligheter och dess invånare, varav många var offer för en hänsynslös mördare som begravde sina offer levande innanför väggarna.

Mischa Barton.

Förutsägbar men ändå inte. Ingen vidare film och jag tror det är första gången jag ser Mischa Barton i en film,det kändes lite konstigt,någonting  med hennes röst,som om den inte passade in.haha.Ja,jag vet inte riktigt vad jag babblar om. Var ingen OC-nörd precis. den var inte ens lite läskig . Huset  var ändå lite coolt måste jag säga men detta höll inte upp filmen precis. Diggar fan inte den ungen alltså! den får en väldigt svag etta.


So you've always been interested in the psychic circus, have you?The Imaginarium of Doctor Parnassus


Heath Ledgers sista film! En filmk som jag verkligen ser fram emot att se på bio! Det blev ju dock så att Heath Ledger dog i mitten av filmen så tre andra stora skådesplare tog över hans roll (eller fortsatte helt enkelt med filmen för att hedra honom!) som "Tony" (i olika "skepnader") : Johnny Depp, Colin Farrell och Jude Law har glatt delat på rollen.

Terry Gilliam ( en av Monty Python-medlemmarna) som har regisserat denna film har arbetat med Johnny Depp innan i just en av mina favoritfilmer: Fear and Loathing in Las Vegas(där vi även kan se Benicio del Toro!) Och även med Heath Ledger i Bröderna Grimm (med Matt Damon) som tyvärr floppade!Ja,vad handlar den om? Jag visste inte riktigt vad den handlade om faktiskt,men nu så har man snokat runt lite och kollat på en del trailer och visst,den verkar vara lockande!

Handlingen:

Dr Parnassus leder ett resande teatersällskap, som är mer än vad det synes vara, tack vare en gammal överenskommelse med Mr Nick, djävulen själv. Priset är dock högt, hans dotter Valentina(Lily Cole), och i en desperat jakt att slippa undan, anlitar Dr Parnassus (Christopher Plummer) bland annat Tony, som träder in i Parnassus parallela drömvärld.Vad tycker ni?Är ni sugna på att se denna väldigt intressanta och magiska film med en massa sköna skådespelare?


Bad things happen to those who wait.En liten flicka hittas i ett slakthus efter att ha varit försvunnen i över ett år. Flickan förs till sjukhus, men är oförmögen att tala om det hon varit med om. Efter en tid lyckas hon dock bilda en oerhört stark vänskap med en annan flicka, Anna, som hon träffar på sjukhuset. 15 år passerar och vi hamnar i ett öde hus i skogen där vi får se en okänd, till synes galen, kvinna brutalt mörda en oskyldig familj. Efter det onda dådet använder kvinnan telefonen, och den som svarar i andra änden är Anna.

Inte alls som jag hade förväntat mig.Den va bättre!det kröp verkligen i kroppen och jag trodde inte att jag skulle må lite dåligt av den. Just den här storyn har man typ inte sett så många gånger innan.Sinnessjuk!Människor är sinnessjuka!Det finns sådana människor!Jag led,det kan jag gott säga! Ingen ska bli behandlad så!Ingen!Fucked up! Jag rekommenderar denna men till folk med stark mage!

Lätt att jag ger denna 4 små söta björnar!
The Oxford MurdersPå Oxford Universitet arbetar en professor och en student tillsammans för att stoppa potentiella seriemord som verkar hänga samman av matematiska symboler.

Ja,rätt så hyfsad men lite förutsägbar. Fast jag måste ju erkänna , jag är lite svag för brittisk deckar-thriller. Agatha Christie-känsla över det.Vem är mördaren?Olika mönster bla bla bla. Fast den var helt okej men den får två små söta björnar tack vare John Hurt!Han är grym gammal gubbe!:)

En kvinna och hennes son ställs inför ett par mystiska mord och börjar se spöken och syner.
Vad vill spökena och vad betyder allt de ser?


Den var bättre än jag trodde den skulle vara! Men storyn är ju knappast ny!(Som typ alla andra skräckisar!) Men visst,det funkar för mig,vissa scener var man inte beredd på,så man hoppade till några gånger. Jag ger denna 3 SVAGA söta björnar!"They are the Hungry Ghosts, THEY WAIT For the seventh day, To tell their stories"

Who's got my fucking strawberry tart?Crank: High VoltageChev Chelios får denna gång kämpa mot en kinesisk maffioso som har stulit hans nästan oförstörbara hjärta och i dess plats satt in en batteridriven apparat som kräver elektriska stötar för att fortsätta fungera.

Jason Statham, Corey Haim, Amy Smart, Dwight Yoakam, Bai Ling

Lika överdriven som ettan om inte mer. Visst är den lite löjlig ibland men det är full rulle hela tiden och den är liksom aldrig tråkig. Jason Statham är en av mina favoriter och tycker han är en cool actionsnubbe. Grym! Det är liksom hålligång hela tiden.Lite i samma kategori som Shoot em up fast denna är inte lika bra. Men om ni diggade ettan så måste ni ju självklart se denna!
"Chev, I'm a certified heart surgeon. Well, I was. Lost my license after I fucked up my ex-wife's vaginal rejuvenation procedure in our basement. That's irrelevant right now. The point is - if you get hold of your heart, I'm reasonably sure I can put it back in for you. "FranklynFyra vilsna själar, vars öde bestäms av ett och samma gevärskott, är på väg att mötas i en katastrofal kollision mellan två parallella världar. Esser, en bruten man, söker efter sin son bland de hemlösa på Londons gator. Milo, vars hjärta krossats, är på desperat jakt efter den rena, första kärleken. Emilia är en vacker konststudent vars självmordsbenägna konstprojekt blir mer och mer komplext och livshotande. Preest är en maskerad detektiv, som söker efter sin nemesis på gatorna i Meanwhile City, en monolitisk fantasimetropol som styrs med järnhand av tro och religiös fanatism.

Ryan Phillippe, Bernard Hill, Susannah York, James Faulkner, Eva Green


Väldig skum. Dem hade kunnat göra denna så mycket bättre. För det första så skulle Ryan Phillippe inte haft rollen som Preest,lite för snäll och valpig tyckte jag,lite Rorschach (från Watchmen,hur grym som helst ju!) över honom fast så mycket mesigare. Eva Greens karaktär gillade jag inte alls.Så himla deprimerad person...usch nej. Finns bättre filmer.
Trapped between the living and the dead.No Man's Land: The Rise of Reeker

En sheriff och hans son jagar ett par casinorånare, endast för att upptäcka att de alla är jagade av någonting annat.

Jag såg ettan för några år sen och tyckte inte att den var något vidare. Hade faktiskt ingen aning om att det ens skulle komma en så kallad uppföljare. Jag vet inte vad jag ska säga...Började faktiskt rätt så okej men storyn drogs ner i dyngan ganska snabbt. Nått man kan se när man inte har någonting att göra ,så som jag hade i förmiddags...

Den får:Did I do good? Tell me I did good!

Ja,då var man hemma igen!Yeah!Jag vill tillbaka!!!När vi kom hem igår på kvällen så packade vi upp (eller jag iallafall!!) och sen så tittade vi på en film innan vi gick och la oss:


The Last House on the Left


En nyinspelning av Wes Craven's skräckfilm från 1972. Två tonårstjejer kidnappas, torteras, våldtas och mördas av ett gäng kriminella. Efter morden söker de kriminella en plats att sova på och hamnar till slut i samma hus som ena tjejens föräldrar. När föräldrarna inser vad som hänt och vilka som är deras gäster blir hämnden fruktansvärd...

Har faktiskt inte sett orginalet av Wes Craven så jag hade faktiskt ingen aning om vad den handlade om.Tyckte om storyn,det var lite omvänt där ,tycker om när det blir en sådan twist i filmen. Jag gillade den,helt okej skådespelare.
Jag blev faktiskt rätt så sugen på att se orginalet nu....

Medverkar:

Monica Potter (Con Air , Saw. I spindelns nät)

Sara Paxton ( Superhero Movie)
Garret Dillahunt ( No Country for old Men)

Spencer Treat Clark ( Gladiator, Unbreakable, Mystic River)
Tony Goldwyn ( The Last Samurai)

Den får :...av 5 möjliga.

Ciao.At Anne Franks place!Ännu en härlig dag! Idag så bestämde vi oss för att besöka Anne Franks hus. Kön in till huset var rena självmordet i mina ögon,den var lång och den slingrade sig över på en liten gata,jag har inget tålamod alls men jag ville gå in och titta och jag visste att dutten också ville det,men gnällde det gjorde jag och det blev inte bättre av att det började smådroppa,tack å lov så började det inte att ösregna för då hade jag fanimej gått därifrån. Tyvärr så fick man inte ta foto där inne,lite synt men det var kul att gå runt och se hur hennes rum såg ut och alla bilder som hon hade klistrat upp på väggen var fortfarande kvar.Det var coolt. Men det var stort och fan vad många trappor det fanns och branta var dem också,hur fan ska man gå i dem,jag kan lika bra krypa upp,det är nog säkrare. Att gå ner från dem är ju värre,du kan lika gärna bara slänga dig rakt ut i liten,det går snabbare...Men som sagt,det var en kul grej och jag ångrade inte att jag stod i den fruktansvärda långa och tråkiga kön.

Vad blev det för mat udag då?Jo,det blev chinabox och det var så himla gott att det vattnas i min mun just nu!Kollade på Borat innan,dutten har somnat på sängen och det sitter massa fulla amerikanare utanför stugan och super och sjungerfyller sånger. Hade kunnat skippat sångerna faktiskt men jag tror nog att jag överlever.Ska se om jag kan få lite liv i honom nu,ska kanske se eb film till....

Fredag är man i Sverige igen.

I'll smoke it with ya bro, we'll go to the loony bin together. I don't give a fuck.
Still in Holland!Och här vill jag stanna!!Jag vill verkligen inte hem,visst jag saknar mina underbara vänner och min familj men jag vill inte hem än. Jag är inte beredd att gå tillbaka till den gråa världen än,jag vill inte börja jobba,jag vill inte behöva ha koll på tiden,jag ska inte ens behöva titta på klockan!!Jag vill bara ligga i solen och njuta av det underbara vädret och sen under kvällen sticka in till Amsterdam och titta på alla lustiga och intressanta karaktärerna som springer runt på stan,ta något gott att käka och bara chilla....det är väl inte så mycket begärt?

Vi stack in igår till Amsterdam under kvällen,satte oss på en Argentinsk restaurang och käkade en god köttbit,fick vänta lite väl länge men jag småkäkade på duttens räkcocktail. Efter maten så tog vi en runda på stan,tyvärr så va inga affärer öppna så vi fick fönstershoppa.Köpte med oss lite smågott till stugan. Väl "hemma" (stugan) så satte vi oss på verandan,chillade och spelade skitgubben. Så jävla nice väder det har varit.

Ja,vad är det fö planer idag då?
Om en timme så ska vi in till Amsterdam,vi tänkte käka nått i typ med chinabox (hade suttit fint nu) och se så skulle vi nog checka in Anne Franks Hus. Vi gick förbi där förra veckan och kön var fan inte och leka med,hoppas det inte är lika mycket folk idag för jag klara fan inte av att stå för länge i värmen....kanske kollapsar,vem vet. Sen så får vi ta det som det kommer. Har faktiskt sett en väska som jag är rätt så sugen på att köpa. Ska nog fanimej göra det idag!

Hej då underbara värld!!*PEACE*


run away with meHar tagit en runda här runt Lucky Lake,hittade ett rätt så mysigt ställe där vi bestämde oss för att käka,det tog dock en tid innan man fick sin mat,beställde en hamburgare,jag fick en storr köttbulle inkletad i ost mellan en rostad bulle. Ja,det smakade inte förfärligt men godare har jag varit med om. Efter det så tog vi ett dop i vattnet,tycket dock att inte att vattnet va så himla fräscht ,väldigt grönt så man plaskade inte så länge. Sen unade oss vi en glass på väg hem till stugan....frukansvärt varmt ,det bara rinner och rinner,fy. Vi ska nog in till Amsterdam sen och käka något riktigt gott.
*peace and love*

stay forever and forever
Så himla härligt här i Holland.Vi har bara några enstaka dagar kvar tills vi ska hem till vårt gråa liv igen. Haft så himla kul här och det är en sån hilmla skön stämning bland alla and I love it!
Vi har besökt sexmuseét och även Hampamuseét,hur jäkla coolt som helst. Vi gick även på bio en dag och såg 3D på bio för första gången,det blev Ice Age 3,var ju ingen höjdare men 3Deffekten var rätt så cool. Vi har även varit på en sexshow och jag måste säga att det var rätt så intressant,jag fick en penisklubba :) Ätit massa gott och även tagit härliga promenader i naturen och i stan. Amsterdam vill jag verkligen flytta till.Jag älskar denna staden!Jag vill inte hem! Jag vill vara här för alltid!

*peace and love*