Lovely

60101-21


Me like this pic

Tvätta...

...ja,nu så får jag väl gå hem.ska tvätta (USCH!!vad tråkigt!) å sen så ska jag jobba natt.....(jobbar natt hela jävla helgen).


ciao!

Final Destination 3

Såg Final Destination 3 idag.

Mysterieskräckisarna drar stor publik i USA och en av de serier som gett de ett ansikte är "Final Destination". Här handlar det inte om någon psykopatisk mördare som förföljer stylade ungdomar med diverse köksredskap utan om hur döden själv väljer sina offer.17-åriga Wendy (Mary Elizabeth Winstead) befinner sig på ett tivoli tillsammans med sina vänner och just när hon ska ta sig en tur i den stora bergochdalbanan får hon en syn om hur rälsen rasar samman och alla ombord dör. Wendy tar sig av i sista sekund och försöker varna de andra men bara ett fåtal lyssnar. Inför sina egna ögon ser hon hur mardrömmen besannas och hennes klasskompisar störtar mot döden. Tragedin slutar dessvärre inte här då man inte kan fly undan döden när den en gång valt ut en, vilket alla ni som sett föregångarna är väl medvetna om vid det här laget. En efter en börjar ungdomarna dö i mystiska olyckor, i tur och ordning efter den sittplats de skulle ha haft i vagnarna om de åkt med. Wendy och hennes bästa väninnas pojkvän Kevin (Ryan Merriman) upptäcker ett samband mellan olyckorna och inser att de får ledtrådar om hur olyckorna som skall komma och ta deras liv kommer att inträffa via några foton som Wendy tog kvällen vid tivolit.Smack that

Akon feat. Eminem-Smack that

Fikade igår med Somar,Dessi å Amanda,d blev Moosehead som alltid typ,hehehe.hade trevligt,sen körde vi förbi jobbet...why???på min lediga dag?hummm.no life.sen stack jag hem till mamma,hon hade hyrt filmer,d blev:

FREEDOMLAND

Sent en kväll stapplar en nerblodad och chockad kvinna in på akuten. Brenda Martin (Julianne Moore) har blivit överfallen av en färgad man i gettot där hon arbetar som lärare. Hennes bil kapades och hennes 4-åriga son låg och sov i baksätet. Kidnappningen förvandlar två städer i New Jersey till arena för ett stort rasbråk när invånarna i Dempsy känner sig oskyldigt anklagade av industriarbetarstaden Gannon. Med hotade raskravaller gör den erfarna polisen Lorenzo (Samuel L. Jackson) allt för att hitta pojken innan det är för sent. Men det är något i Brenda Martins berättelse som inte stämmer...


RUNNING SCARED

Joey Gazelle (Paul Walker) är en smågangster,familjefar och hantlangare till den lokala maffian i New Jersey.En knarkaffär går fel och en polis som arbetar undertäckmantel blir ihjälskjuten.Joeys enda uppgift är att se till att mordvapnet försvinner.
Med samma hastighet som en 9-millimeterskula träffar sitt hjälplösa offer får vi följa ett glödhett mordvapengenom New Jerseys iskalla och skoningslösa undre värld.
  
Gwen Stefani
Lyssnade precis på No Doubt-Spiderwebs...
hade bara en sån lust att sätta in en bild på
Gwen Stefani.YEAH!

What are you? Retarded or something?

yeah!YOU!hahahaha...uttråkad.....å trött...d e min ursäkt.Vill se en massa Viva la bam avsnitt,me like.coola.Ryan Dunn :) :) :)
ledig imorgon,soft,vet inte hur jag ska tillbringa min dag...vill gärna till ikea å kolla på en bänk till min stereo,får se om jag pallar.Annars kanske fika med Somar???hummmm.ont i ryggen,jobbet tar verkligen på en,sakta med säkert så blir kroppen fucked up!lovely.

Denna helgen så kan man inte göra så mycket,jobbar natt,fast d va längsen jag jobba natt så d e ju dags nu.längtar till min semester...yeah!2 veckor.skönt.ska göra högskoleprovet i oktober,d blir en liten kick.kanske börja plugga nästa år,vem vet.

Vet inte vad jag ska göra med fuckern,äh,orkar nog inte......

måste gå å pumpa cykeln....all luft försvann när jag skulle låsa cykeln...jävla ventilskit.....FUUUUUUCK!me mad!d va längesen man hade en ordentlig cykel......lääääääängesen.

Shoppade förra veckan....gillar å shoppa men d gör väl alla tjejer....ju mer påsar desto härligare känns d.

ha d gött!

/Becka***